Home » App integraties » Exact Online
Het logo van Exact Online

Exact Online

Plannen met Exact Online? Koppel je Exact-omgeving aan Timewax en ga eenvoudig projecten en resources plannen. Met onze functies is Timewax de perfecte aanvulling voor het managen van projecten en resources. Ga eenvoudiger plannen en tijdschrijven.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond


De klantgegevens

Om het plannen met Exact Online eenvoudiger te maken nemen we de klantgegevens over, bijvoorbeeld de adresgegevens van een klant. Dit doen we geheel automatisch. Maak je in Exact Online een nieuwe klant aan of wijzig je gegevens, dan passen we die automatisch voor je aan in Timewax.

Wil je in Timewax toch iets andere gegevens hebben staan dan in Exact Online, dan kan je alle gegevens altijd nog handmatig aanpassen.

De projecten

Om in Timewax de planning te maken halen we ook automatisch de projecten uit Exact Online op. Pas je een project in Exact Online aan, dan voeren we die wijziging automatisch voor je uit in Timewax.

In Exact Online kan je een project onderverdelen met uursoorten of een Work Breakdown Structure (WBS). Beide onderverdelingen nemen we over, inclusief de begrote uren.

Urenstaten

Naast het plannen in Timewax kun je medewerkers in Timewax ook laten tijdschrijven. We sturen deze werkelijk bestede uren door naar de urenstaten in Exact Online.

In Timewax kan je een workflow opzetten voor het goedkeuren van urenstaten door de projectmanager en/of de afdelingsmanager. Zet je deze workflow op, dan sturen wij de uren naar Exact Online op het moment dat de uren zijn goedgekeurd.Wil je de Exact Online integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Start je proefversie van Timewax en je kan ook meteen alle functies van onze planning tool uitproberen. Alles is geheel vrijblijvend en je hoeft geen betaalgegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag met het besparen van tijd.