Home » App integraties » Google Agenda | 1-weg
Google Agenda 1-weg integratie van Timewax

Google Agenda | 1-weg

Krijg de project planning in Google Agenda. Met deze integratie ontvangen medewerkers de planningsboekingen uit Timewax automatisch in hun persoonlijke agenda.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, DiamondDe planning in één Google Agenda

De planning bijwerken in de persoonlijke agenda van de medewerker is bij uitstek geschikt voor bedrijven waar een afspraak en een planningsboeking vergelijkbaar zijn. De koppeling werkt de planning in Google Agenda automatisch bij.

De stroom aan boekingen gaat één kant op, namelijk van Timewax naar Google Agenda. Wijzigt een medewerker in zijn of haar agenda een Timewax-boeking, dan herstelt de koppeling deze automatisch met de oorspronkelijke gegevens.

Aanvullende gegevens

De koppeling stuurt met de boekingen extra gegevens mee, zoals de locatie, de omschrijving en eventuele opmerkingen. Je kan deze gegevens te allen tijde in Timewax aanpassen. Deze wijzigingen verstuurt de koppeling automatisch, zodat de planning in Google Agenda altijd actueel is.

Naast de basisvelden, zoals Project, Activiteit en Projectmanager kan je ook extra velden, zoals Omschrijving, Opmerkingen en de Voortgang-link door de koppeling laten versturen. Je bepaalt zelf welke velden de koppeling synchroniseert, zodat je alleen relevant gegevens met je medewerker deelt.

Voortgang rapporteren

Bij de planning in Google Agenda vermelden we een speciaal veld. In dit veld staat de voortgang link. Met deze link kan de voortgang van een activiteit worden doorgeven. Men kan een percentage gereed invullen en de nog benodigde uren vermelden.

Klikt de medewerker op de link, dan opent er een scherm. Hier kan de medewerker de voortgang van de activiteit aangeven. De voortgang doorgeven gaat zo heel eenvoudig, omdat de medewerker met behulp van de link niet handmatig hoeft in te loggen in Timewax.Wil je de Google Agenda integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen alle functies van Timewax uitproberen, geheel vrijblijvend en zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag met het besparen van tijd.