Home » App integraties » Microsoft Outlook | 1-weg

Microsoft Outlook | 1-weg

Integreer je planning in Microsoft Outlook van Office 365. Op die manier hebben medewerkers al hun persoonlijke afspraken en planningsboekingen uit Timewax in hun persoonlijke agenda.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, DiamondEén agenda

De planning bijwerken in de persoonlijke agenda van de medewerker is bij uitstek geschikt voor bedrijven waar een afspraak en een planningsboeking hetzelfde karakter hebben. De koppeling werkt de agenda’s in Outlook automatisch bij.

De koppeling werkt één richting op, namelijk van Timewax naar Outlook. Als medewerkers planningsboekingen uit Timewax in hun agenda wijzigen, dan worden deze automatisch weer door Timewax overschreven met de oorspronkelijke waarden in Timewax.

Aanvullende gegevens

In de planningsboekingen worden aanvullende gegevens meegegeven, zoals de locatie, omschrijving en opmerkingen. Deze gegevens kunnen te allen tijde in Timewax worden aangepast, waarna ze automatisch naar Outlook gesynchroniseerd worden.

Naast de basisvelden kun je van de overige velden aangeven welke gesynchroniseerd moeten worden naar Outlook. Op deze manier bepaal je zelf welke gegevens relevant zijn om met je medewerkers te delen.

Voortgang rapporteren

Een speciaal veld dat je kunt delen in een planningsboeking is een voortgang link. Met deze link kan de voortgang gemeld worden met onder andere een percentage gereed en opgave van nog benodigde uren.

De link opent je browser met een voortgang-scherm voor de betreffende activiteit. Een zeer eenvoudige manier voor medewerkers om direct vanuit Outlook de voortgang te rapporteren, zonder dat ze hoeven in te loggen.Wil je de Microsoft Outlook 1-weg integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.