Home » App integraties » Microsoft Outlook | 2-weg
Het logo van de Microsoft Outlook 2-weg integratie

Microsoft Outlook | 2-weg

Er is geen betere planning, dan een volledige planning. De Microsoft Outlook 2-weg integratie van Timewax is perfect voor organisaties waar medewerkers zelf afspraken rond projecten mogen plannen in Outlook.

Boekt een medewerker een afspraak, dan verschijnt deze automatisch op het digitale planbord van de planner. Zo heeft je planner altijd een volledig beeld van de beschikbaarheid van je medewerkers. Afspraken die de planner in Timewax boekt worden vervolgens automatisch in de Outlook-agenda van de medewerker geplaatst.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, DiamondPlannen in Outlook

Dankzij de Microsoft Outlook 2-weg koppeling kan een medewerker probleemloos de planning bijwerken vanuit Outlook. Afspraken worden automatisch als boekingen in het planbord van Timewax geplaatst. Zo weet je altijd waar je medewerkers mee bezig zijn, hou je eenvoudig grip op de bezetting en voorkom je dubbele afspraken in de planning. Afhankelijk van de rechten van de medewerker, kan hij of zij ook bestaande planningsboekingen via Outlook aanpassen.

Invoegtoepassing

Met de Timewax invoegtoepassing voor Office 365 kunnen medewerkers hun afspraken in Outlook ook koppelen aan een project en activiteit in Timewax. Zo kunnen medewerkers op een vertrouwde en laagdrempelige manier plannen in Outlook, waarbij afspraken aan de juiste projecten worden toegekend. Dit leidt tot een beter inzicht in de planning per project en een nauwkeurige rapportage van de bezetting.

Slimme synchronisatie

Bij het instellen van de 2-weg koppeling kan je bepalen hoe afspraken in Outlook in Timewax verwerkt moeten worden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen afspraken te importeren die gekoppeld zijn aan projecten en activiteiten.

Je kan er ook voor kiezen om alle niet gekoppelde afspraken te importeren als zogenaamde notitieboekingen. Op deze manier heb je in Timewax een volledig inzicht in alle bezigheden van je medewerkers en hun beschikbaarheid, zonder dat dit leidt tot een onzuivere rapportage van de bezetting en de productiviteit.Wil je de Microsoft Outlook 2-weg integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.