Home » App integraties » Microsoft Teams
De planning in Microsoft Teams

Microsoft Teams

Activeer de Microsoft Teams integratie van Timewax. Zo houden wij je via de Teams-app op de hoogte van wijzigingen in de planning, projecten waar je bij betrokken bent en aanvragen die voor je uit staan. Dankzij deze koppeling mis je geen updates en kan je sneller reageren op ontwikkelen. Hierdoor wordt je organisatie slagvaardig en versoepelt de bedrijfsvoering. Via de Teams-app stel je zelf eenvoudig in welke notificaties je wilt ontvangen, zodat je alleen berichten ziet die voor jou relevant zijn.

Ga aan de slag met de Microsoft Teams integratie van Timewax. Voeg de Timewax-app hier toe aan je Teams workspace.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, DiamondPlanning

Dankzij de Microsoft Teams integratie stuurt Timewax je direct een notificatie als er iets in jouw planning wijzigt. Ben je een projectmanager? Dan ontvang je daarnaast ook de wijzigingen in de planning van projecten waar jij verantwoordelijk voor bent.

Verlofaanvragen

De Teams-app stroomlijnt daarnaast ook het proces van verlof aanvragen. Je dient in Timewax je verlofaanvraag in en via de integratie ontvangt je manager hier direct een bericht van in Microsoft Teams. Vervolgens ontvang jij een bericht in je Teams-app als je manager de aanvraag goed of afkeurt.

Urenstaten

Bovendien ontvangt jouw manager en/of projectmanager een bericht in Teams als jij je urenstaat in Timewax indient. Wijst hij of zij vervolgens je uren af, dan ontvang je daar in dezelfde app een bericht over terug. Zo kan je daarna snel je urenstaat aanpassen.

Voortgang projecten

Meldt een medewerker de voortgang van een project of activiteit in Timewax, dan krijgt de projectmanager hier ook een melding van in Microsoft Teams. Het bericht toont het voortgangspercentage per project en per activiteit.

Resource aanvragen

Verder zorgt de integratie ervoor dat als een projectmanager in Timewax een resource aanvraag indient, planners en resource managers vervolgens in de Teams-app er een bericht over ontvangen. Andersom geldt hetzelfde. Keurt de planner of resource manager het verzoek goed of af, dan koppelt de Teams-koppeling dit aan de projectmanager terug.

Taken

Tenslotte zorgt de integratie ervoor dat collega’s een bericht in Microsoft Teams ontvang op het moment dat je in Timewax taken aan hen toewijst. Ook als de taken wijzigingen houdt Teams jou en je collega’s op de hoogte. Hierdoor mis je dus geen enkele update!.Wil je de Microsoft Teams integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Start je proefversie van Timewax en je kan ook meteen alle functies van onze planning tool uitproberen. Alles is geheel vrijblijvend en je hoeft geen betaalgegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag met het besparen van tijd.