Home » App integraties » Outsmart
Outsmart integratie van Timewax

Outsmart

Met de Outsmart integratie van Timewax kunnen gebruikers van Timewax eenvoudig op basis van de planning werkbonnen aanmaken en verwerken.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond


Opdrachten plannen

In het planbord van Timewax plan je de medewerkers en projecten van je organisatie. Tijdens het plannen kan je aangeven of een boeking in de planning hard of zacht is. Een zachte boeking betekent dat je tijd in de planning reserveert en een harde boeking houdt in dat de activiteit definitief doorgaat. Geef je een boeking de harde status dan gaat er een signaal uit naar Outsmart. Deze software faciliteert de werkbonnen.

Nieuwe werkbon

Met dat signaal vertelt Timewax aan Outsmart dat er een werkbon aangemaakt mag worden, waarvan de medewerker in Outsmart een melding ontvangt. Hierdoor weet de medewerker dat hij of zij voor een nieuw project is ingepland. Het bericht bevat de naam van het project, de activiteiten en of er vanuit de planning aantekeningen beschikbaar zijn.

Project afgerond

Rond een medewerker een project af, dan kan hij of zij de werkbon door de klant digitaal laten ondertekenen, eventueel bestanden toevoegen en alles als een PDF naar de klant versturen. De daadwerkelijk bestede uren van de medewerker worden in Outsmart genoteerd. Deze uren worden ook naar Timewax gestuurd, zodat ze daar beschikbaar zijn voor eventuele rapportages.Wil je de Outsmart integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.