Home » App integraties » SecureLogin
Securelogin integratie van Timewax

SecureLogin

De SecureLogin integratie van Timewax is de Single Sign-on oplossing voor administratie- en accountantskantoren. Door deze integratie met Timewax kan je met één klik vanuit een centrale plek inloggen. Dit geeft meer gemak en veiligheid.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond


Gemak

Je kunt SecureLogin het beste vergelijken met het bureaublad op je computer, maar dan online. Je hebt alle diensten waar je gebruik van maakt in één overzicht en je kunt met één klik inloggen bij meer dan 200 applicaties.

Je kan SecureLogin compleet aanpassen naar je eigen huisstijl. Daarnaast kan je informatiebronnen als Twitter, Youtube en Vimeo gemakkelijk beschikbaar stellen op het dashboard van de gebruiker.

Controle & beveiliging

Het SecureLogin platform biedt je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in wie welke applicaties (en hoe vaak) gebruikt en om snel en doelgericht toegang te geven aan de juiste personen en toegangsblokkades op te werpen wanneer nodig.

Gegevens worden beveiligd opgeslagen in ISO en NEN gecertificeerde hosting faciliteiten. Alle in- en uitgaande verbindingen worden op meerdere niveaus beveiligd.

Wet- & regelgeving

Om datalekken te voorkomen, moeten bedrijven en overheden die persoonsgegevens gebruiken volgens de AVG hiervoor passende, technische en organisatorische maatregelen nemen.

SecureLogin is een pragmatische oplossing voor het geven van toegang tot kritische applicaties. Het gebruik van SecureLogin geeft een eenvoudige methode om beleidsmatig uit te schrijven welke acties zijn genomen in het kader van de AVG.Wil je de SecureLogin integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.