Home » App integraties » Slack
Slack integratie van Timewax

Slack

Vanuit Timewax sturen we allerlei meldingen naar gebruikers, bijvoorbeeld per e-mail. Met de integratie tussen Timewax en Slack, kunnen gebruikers deze meldingen nu ook direct in hun Slack Workspace ontvangen. Je kunt hier de app aan je workspace toevoegen.

Voor editie

Bronze, Silver, Gold, Platinum, DiamondMeldingen

Gebruikers zien deze meldingen als een bericht in zowel de desktop alsook de mobiele app van Slack. Denk bijvoorbeeld aan meldingen van nieuwe taken, gewijzigde boekingen, ingediende voortgang op je project, goed te keuren uren, onkosten, verlof, resource aanvragen en nog veel meer.

Actiegericht

Sommige meldingen die actie vereisen, bevatten een link naar het desbetreffende item in Timewax. Door op te link te klikken ga je bijvoorbeeld direct naar een verlofaanvraag toe om deze goed te keuren.

Zelf instellen

In Timewax kunnen gebruikers zelf instellen welke meldingen ze in Slack willen ontvangen. Om met deze koppeling te werken, hoeven gebruikers alleen hun Slack account te koppelen aan hun Timewax account.Wil je de Slack integratie van Timewax in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.