Home » App integraties » Timewax Single Sign On
Timewax Single Sign On

Timewax Single Sign On

Met Timewax Single Sign On kunnen de medewerkers van je bedrijf met een klik inloggen in de software van Timewax. Hiermee verbeter je de beveiliging en de beheersbaarheid van de gebruikte software binnen je bedrijf.

Voor editie

Silver, Gold, Platinum, Diamond


Met één klik inloggen

Activeer je Timewax Single Sign On, dan krijgt je organisatie een eigen inlogpagina van ons. Via deze pagina kunnen je medewerkers met een klik inloggen in de software. Dit is mogelijk dankzij de XML-technologie genaamd SAML. Deze technologie verhoogt de veiligheid door de gehele toegangsaanvraag tot de software te versleutelen. Hierdoor komt het standaard inloggen door het invullen van een gebruikersnaam en wachtwoord te vervallen.

Identity provider

Timewax Single Sign On ‘praat’ namelijk met het Identity provider systeem (IdP) van je organisatie. Dit is de centrale user management software op het netwerk van je bedrijf. Met deze software bepaal je welke medewerker welke software mag gebruiken. Klikt de medewerker op de inlogknop van Timewax, dan controleert de koppeling of deze medewerker volgens de IdP toegang heeft. Is dat het geval, dan wordt direct zijn of haar Timewax-account geladen.

Verbeter de beveiliging

Na het activeren plaats je een extra beveiligingslaag over je Timewax-omgeving. Je medewerkers hoeven dan voor Timewax geen losse gebruikersnaam en wachtwoord meer te onthouden. Ondanks dat iedereen weet dat je wachtwoorden niet moet recyclen, doen veel medewerkers dit toch. Met deze extra beveiligingslaag voorkom je dat je Timewax-account wordt blootgesteld aan dit risico. Bovendien kun je de toegang tot Timewax nu ook centraal beheren. Je maakt IT-infrastructuur veiliger en voor medewerkers wordt het ook makkelijker, omdat ze met een klik inloggen in Timewax.Wil je de Timewax Single Sign On in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.