Over Timewax

Wij helpen dienstverleners die door groei en toenemende complexiteit een uitdaging ervaren in het plannen van projecten en medewerkers. Ze hebben vaak te maken met bezettingsproblemen, ontberen goede rapportage en ze besteden veel tijd om alles rond te krijgen. Dit alles kost hen letterlijk geld. Wij helpen ze bij deze uitdaging.

Met Timewax beschikken ze over gespecialiseerde software voor project & resource planning. We geven ze een instrument om hun performance te analyseren en ervan te leren. Het bespaart ze tijd, versnelt hun projecten en verhoogt de productiviteit.

Verspil geen tijd


“Onze missie is bedrijven te helpen om 'tijd' zoveel mogelijk te benutten, omdat je hiermee direct je omzet en winst verhoogt.”

Founder
Mark de Jong
Medeoprichter Timewax

Hoe het begon

Timewax begon als een nevenproject in 2007. Wij werkten als projectmanagers voor klanten. Het plannen van projecten en medewerkers was een grote uitdaging voor zowel ons als onze klanten. Onze klanten voerden veel projecten tegelijkertijd uit met vele wijzigingen op dagelijkse basis.

We besloten om software te ontwikkelen die zowel ons als onze klanten zou helpen. Timewax werd gefinancierd door de projecten die wij voor onze klanten uitvoerden, maar uiteindelijk stonden deze projecten Timewax in de weg. Op een gegeven moment hadden we genoeg klanten om Timewax te laten draaien zonder leningen of vermogen van investeerders.

Alles uit de kast


“We halen alles uit de kast om klanten te helpen met de invoering en het gebruik van onze software. We geloven simpelweg dat hun succes ons succes is.”

Founder
Jurgen Bink
Medeoprichter Timewax

Hoe we werken

Onze Support medewerkers zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten. Ze beantwoorden vragen en helpen bij de inrichting van de software. Op basis van de feedback van klanten prioriteren ze idee├źn en wijzigingsverzoeken voor toekomstige releases. Daarnaast werken ze op onze support site de documentatie en productmededelingen bij.

Ons ontwikkelteam werkt aan nieuwe functies en het voortdurend verbeteren van bestaande functies. De focus ligt daarbij op snelheid en gebruikersvriendelijkheid. Ze volgen de technologie trends en maken gebruik van nieuwe technieken om ervoor te zorgen dat onze software toekomstvast is en blijft.

Perfectioneren


“We houden van klanten die feedback of zelfs kritiek hebben op onze functies, want dat is een gouden kans om te luisteren, te leren en onze software te verbeteren.”

Founder
Richard Willems
Medeoprichter Timewax