DevOps engineer

Timewax levert online software voor project & resource planning aan zakelijke en technische dienstverleners. Timewax is een groeiende organisatie met internationale ambities. Vanwege deze groei zijn we op zoek een DevOps engineer die de stabiliteit, scaling en performance van onze infrastructuur optimaliseert. Je sollicitatie is welkom op vacature@timewax.com.

 

DevOps engineer

 

Over de functie

Je neemt als eerste de lead bij onze migratie naar Google Cloud. Samen met de developers en beheerders ga je bepalen welke onderdelen van de Google Cloud ingezet gaan worden om onze software zo goed mogelijk te laten draaien. De sleutelwoorden hierbij zijn continuïteit, schaalbaarheid en performance. Op basis hiervan zal je aan de slag gaan met de daadwerkelijke implementatie.

Je kunt hierbij volledig je stempel drukken op hoe de toekomstige infrastructuur van Timewax er uit komt te zien. We geven je hierbij zoveel mogelijk ruimte om met eigen ideeën en initiatieven te komen. Voor de onderdelen die al in Google Cloud draaien zul je verantwoordelijk zijn voor het beheer van de infrastructuur en de software deployments.

Wat wij vragen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en 1 tot 5 jaar ervaring in het DevOps werkveld. We vragen gedegen kennis en ervaring met Linux, Kubernetes, Docker, MySQL en met Google Cloud of AWS. Kennis van Jenkins en/of GitLab is een pre.

We vinden het belangrijk dat je proactief bent en voortdurend zaken wilt verbeteren. Je hebt echt een hands-on mentaliteit.

Je leidinggevende


Voel je je aangesproken tot bovenstaand profiel? Stuur dan je CV naar vacature@timewax.com of bel op +31 35 642 4900 als je meer wilt weten over deze functie.

Founder
Richard Willems
Medeoprichter Timewax