Vacatures, kom jij ons versterken?

Timewax groeit snel daarom zijn we altijd geïnteresseerd in talent op het gebied van Sales, Customer Success en Development. Je open sollicitatie is welkom op vacature@timewax.com.


Onze cultuur

Timewax is een no-nonsense organisatie met een informele cultuur, korte lijnen en directe communicatie. Je werkt in teamverband dus goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Daarnaast ben je niet bang je mening te geven. Zeg maar waar het op staat!

Wat wij bieden

Een marktconform salaris en goede overige arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een uitstekende begeleiding zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Doorgroeien behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. We houden kantoor in Amsterdam en stimuleren thuiswerken.

Sales Professional Duitse markt


Voor de Duitse markt zoeken wij een 'native speaker' die als Sales Professional het eerste aanspreekpunt is voordat ze bij ons klant worden. Dagelijks beantwoord je voor deze leads binnenkomende telefoontjes en e-mails met vragen over het product en onze dienstverlening. Al deze leads zijn ‘warm’. Je hoeft geen koude acquisitie te doen.


Verder volg je actief de leads op, die bij ons een proefversie zijn gestart. Het is jouw taak om ze te overtuigen van de meerwaarde van Timewax voor hun bedrijf. Waar nodig doe je dit door online demo’s te geven om e.e.a. te verduidelijken. In het begin zul je ook helpen bij de sales van Nederlandse leads. Lees meer…

Sales Professional Duitse markt
Optin Architect