Vacatures, kom jij ons versterken?

Timewax groeit snel daarom zijn we altijd geïnteresseerd in talent op het gebied van Sales, Customer Success en Development. Je open sollicitatie is welkom op vacature@timewax.com.


Onze cultuur

Timewax is een no-nonsense organisatie met een informele cultuur, korte lijnen en directe communicatie. Je werkt in teamverband dus goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Daarnaast ben je niet bang je mening te geven. Zeg maar waar het op staat!

Wat wij bieden

Een marktconform salaris en goede overige arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een uitstekende begeleiding zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Doorgroeien behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. We houden kantoor in Amsterdam en stimuleren thuiswerken.

Sales Professional Duitse markt


Voor de Duitse markt zoeken wij een 'native speaker' die als Sales Professional het eerste aanspreekpunt is voordat ze bij ons klant worden. Dagelijks beantwoord je voor deze leads binnenkomende telefoontjes en e-mails met vragen over het product en onze dienstverlening. Al deze leads zijn ‘warm’. Je hoeft geen koude acquisitie te doen.


Verder volg je actief de leads op, die bij ons een proefversie zijn gestart. Het is jouw taak om ze te overtuigen van de meerwaarde van Timewax voor hun bedrijf. Waar nodig doe je dit door online demo’s te geven om e.e.a. te verduidelijken. In het begin zul je ook helpen bij de sales van Nederlandse leads. Lees meer…

Sales Professional Duitse markt

Sales Professional


Voor de Nederlandse en Engelse markt zoeken wij een Sales Professional die het eerste aanspreekpunt is voordat ze bij ons klant worden. Dagelijks beantwoord je voor deze leads binnenkomende telefoontjes en e-mails met vragen over het product en onze dienstverlening. Al deze leads zijn ‘warm’. Je hoeft geen koude acquisitie te doen.


Verder volg je actief de ‘high potential’ leads op, die bij ons een proefversie zijn gestart om ze te overtuigen van de meerwaarde van Timewax. Waar nodig doe je dit door online demo’s te geven. Op termijn ga je ook bestaande klanten benaderen. Samen met de klant ga je dan kijken hoe onze oplossing nog meer waarde kan leveren. Lees meer…

Sales Professional

Customer Success Managers


Customer Success Managers zijn bij ons verantwoordelijk voor een groep klanten. Zij monitoren voortdurend het gebruik van onze software bij onze klanten. Ze spelen in op risico’s en kansen om het gebruik uit te breiden. Ze helpen nieuwe klanten bij de invoering van onze software met behulp van opstartsessies en online trainingen.


In de hele levenscyclus van een klant is een Customer Succes Manager het eerste aanspreekpunt. Hierbij staat alles in het teken van de klanttevredenheid en de mate waarin de klant daadwerkelijk succesvol is met onze software. Omdat Customer Success Managers dicht bij de klant staan, geven ze ook feedback over onze software aan het ontwikkelteam. Lees meer…

Developers

Developers


Onze developers werken projectmatig aan verschillende applicaties. Dit kan een webapplicatie, een mobiele applicatie of een koppeling met een ander system zijn. Afhankelijk van hun ervaring voeren ze activiteiten zoveel mogelijk zelfstandig uit. Hierbij komt het volledige ontwikkelingsproces langs.


Zaken als UI-ontwerp, front-end ontwikkeling, backend ontwikkeling, testscripts, beheer en deployment behoren tot het takenpakket. Ambitieuze ontwikkelaars die het hele ontwikkelproces aankunnen zijn bij ons aan het juiste adres. Onze lead developers begeleiden je intensief om van jou een steengoede ontwikkelaar te maken.

Developers
Optin Architect