Vacatures, kom jij ons versterken?

Timewax groeit snel daarom zijn we altijd geïnteresseerd in talent op het gebied van Sales, Customer Success en Development. Je open sollicitatie is welkom op vacature@timewax.com.


Onze cultuur

Timewax is een no-nonsense organisatie met een informele cultuur, korte lijnen en directe communicatie. Je werkt in teamverband dus goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Daarnaast ben je niet bang je mening te geven. Zeg maar waar het op staat!

Wat wij bieden

Een marktconform salaris en goede overige arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een uitstekende begeleiding zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Doorgroeien behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. We houden kantoor in Amsterdam en stimuleren thuiswerken.

Sales Professional Duitse markt


Voor de Duitse markt zoeken wij een 'native speaker' die als Sales Professional het eerste aanspreekpunt is voordat ze bij ons klant worden. Dagelijks beantwoord je voor deze leads binnenkomende telefoontjes en e-mails met vragen over het product en onze dienstverlening. Al deze leads zijn ‘warm’. Je hoeft geen koude acquisitie te doen.


Verder volg je actief de leads op, die bij ons een proefversie zijn gestart. Het is jouw taak om ze te overtuigen van de meerwaarde van Timewax voor hun bedrijf. Waar nodig doe je dit door online demo’s te geven om e.e.a. te verduidelijken. In het begin zul je ook helpen bij de sales van Nederlandse leads. Lees meer…

Sales Professional Duitse markt

Junior Customer Success Manager


Customer Success Managers zijn bij ons verantwoordelijk voor een groep klanten. Zij monitoren voortdurend het gebruik van onze software bij onze klanten. Ze spelen in op risico’s en kansen om het gebruik uit te breiden. Ze helpen nieuwe klanten bij de invoering van onze software met behulp van opstartsessies en online trainingen.


In de hele levenscyclus van een klant is een Customer Succes Manager het eerste aanspreekpunt. Hierbij staat alles in het teken van de klanttevredenheid en de mate waarin de klant daadwerkelijk succesvol is met onze software. Omdat Customer Success Managers dicht bij de klant staan, geven ze ook feedback over onze software aan het ontwikkelteam. Lees meer…

Sales Professional

Front-end javascript developers


Wil je in een informele werkomgeving interessant werk doen en je als font end developer verder ontwikkelen? Wij zijn we op zoek naar front end developpers met ambitie. Je werkt in een internationaal team waarbij je al je energie kan stoppen in het schrijven van code die goed leesbaar, testbaar en onderhoudbaar is.


Onze applicaties moeten super simpel in gebruik zijn maar toch de nodige complexiteit ondersteunen. Dat maakt werken bij Timewax interessant en uitdagend. Wij bieden een stimulerende en professionele werkomgeving met uitstekende begeleiding zodat je je als professional verder kan ontwikkelen. Lees meer…

Front-end javascript developers

Back-end Node.js developers


Wil je in een informele werkomgeving interessant werk doen en je als Node.js developer verder ontwikkelen? Wij zoeken Node.js developers met ambitie. Je werkt in een internationaal team waarbij je al je energie kan stoppen in het schrijven van code die goed leesbaar, testbaar en onderhoudbaar is.


We ondersteunen complexe processen die jou als developer uitdagen. Verder willen we onze zaakjes goed op orde hebben, dus maken we gebruik van de laatste mogelijkheden van Node.js. Daarnaast zijn unit tests belangrijk, is alle code gedocumenteerd en is onze deployment volledig geautomatiseerd. Lees meer…

Sales Professional