Digitaal planbord én via internet

We hebben niet het ei van columbus uitgevonden, maar gewoon gekeken naar een concept dat zijn sporen heeft verdiend: het planbord. Wij hebben het alleen maar in een digitaal en online jasje gestoken.

Een illustratie van een planbord waar de planning gemaakt wordt doormiddel van verschillende kleuren post-its.

Waarom een planningsbord?

Wij hebben ons laten inspireren door ouderwetse planborden. Denk aan van die magnetische planborden, waarin bovenin de tijd wordt weergegeven. Als variant heb je ook borden met insteekkaarten.

Het concept van zo’n planbord is goed. Het is heel visueel en iedereen begrijpt meteen hoe het werkt. Plannen is simpelweg het schuiven van een magneetje of het verhangen van een kaartje. Een kind kan de was doen.

Omschakelen naar iets professionelers

“Kleinere bedrijven kunnen het plannen vaak prima af met een Excel-document. Op een gegeven moment moet je als bedrijf de omslag maken naar iets professionelers, zoals Timewax.”

Portret van Kendra van Zessen van KPN Werkplek

Kendra van Zessen | KPN Werkplek

PROJECTMANAGER
Een illustratie van een ouderwets planbord dat werkt met insteekkaartjes

Beperkingen fysiek bord

Fysieke planborden hebben echter wel hun beperkingen. Er is nu eenmaal beperkte ruimte. De horizontale tijdlijn is vast en verticaal kun je ook niet meer projecten of medewerkers kwijt dan dat het bord hoog is.

Verder blijft het communiceren van de planning met alle medewerkers een handmatig proces. Ze moeten fysiek naar het bord toekomen om de planning te bekijken of geïnformeerd worden per telefoon of e-mail.

Een illustratie van een ouderwets planbord dat werkt met insteekkaartjes
Eenvoudig planbord - Een illustratie van de Timewax-functie Planbord

Online planbord

Wij hebben een digitaal planbord ontwikkeld dat alle bovenstaande beperkingen oplost. Je hebt ook geen specifieke hardware nodig. Het draait op elke computer en kan op een groot scherm afgebeeld worden.

Omdat ons planbord ook online is, kun je vanuit meerdere locaties aan dezelfde planning werken. Daarnaast wordt de planning direct met alle medewerkers gedeeld via je favoriete agenda-systeem of onze mobiele app.

Integraties

Je kan de software die je al gebruikt aan Timewax koppelen. Dit is handig, want zo hoef jij je gegevens niet dubbel te onderhouden. Je kan hiervoor een van onze basiskoppelingen gebruiken. Ben je een technische nerd? Dan kan je met onze API ook zelf koppelingen maken.

Doe je mee?

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze graag bij. Mogen wij jou helpen?

Wil je meer weten?

Neemt contact met ons op en je hoort zo spoedig mogelijk van ons. Interesse in een gratis proefversie? Je kan Timewax 30 dagen lang gratis uitproberen. Dat is genoeg tijd om alle functies te testen of ze goed bij jouw organisatie passen.