Digitaal planbord én via internet

We hebben niet het ei van columbus uitgevonden, maar gewoon gekeken naar een concept dat zijn sporen heeft verdiend: het planbord. Wij hebben het alleen maar in een digitaal en online jasje gestoken.


Waarom een planbord?


Wij hebben ons laten inspireren door ouderwetse planborden. Denk aan van die magnetische planborden, waarin bovenin de tijd wordt weergegeven. Als variant heb je ook borden met insteekkaarten.

Het concept van zo'n planbord is goed. Het is heel visueel en iedereen begrijpt meteen hoe het werkt. Plannen is simpelweg het schuiven van een magneetje of het verhangen van een kaartje. Een kind kan de was doen.

  • Ouderwets planbord

Beperkingen fysiek bord


Fysieke planborden hebben echter wel hun beperkingen. Er is nu eenmaal beperkte ruimte. De horizontale tijdlijn is vast en verticaal kun je ook niet meer projecten of medewerkers kwijt dan dat het bord hoog is.

Verder blijft het communiceren van de planning met alle medewerkers een handmatig proces. Ze moeten fysiek naar het bord toekomen om de planning te bekijken of geïnformeerd worden per telefoon of e-mail.

  • Fysiek planbord

Online planbord


Wij hebben een digitaal planbord ontwikkeld dat alle bovenstaande beperkingen oplost. Je hebt ook geen specifieke hardware nodig. Het draait op elke computer en kan op een groot scherm afgebeeld worden.

Omdat ons planbord ook online is, kun je vanuit meerdere locaties aan dezelfde planning werken. Daarnaast wordt de planning direct met alle medewerkers gedeeld via je favoriete agenda-systeem of onze mobile app.

  • Digitaal planbord online

Standaardkoppelingen

We hebben een aantal standaardkoppelingen ontwikkeld, zodat je gegevens niet dubbel hoeft te onderhouden. Ben je een technische nerd? Dan kun je ook zelf koppelingen maken met onze API.

AFAS software
Exact Online
Twinfield
Office 365

Klanten rekenen op ons

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij. Bekijk meer van onze klanten.


Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo