Functies voor het hele team

Project & Resource Planning is nooit een one-man-show. Het is een team prestatie. Wij maken onderscheid in verschillende rollen omdat iedereen specifieke behoeften heeft. Wij zorgen dat ze aan hun trekken komen.

Een illustratie van de planner persona

Planners

Planners gebruiken het Planbord voor een overzicht van al het werk vanuit projecten enerzijds en beschikbare medewerkers anderzijds. Plannen doen ze simpelweg door medewerkers met drag & drop toe te wijzen.

Een illustratie van de project manager persona

Projectmanagers

Projectmanagers gebruiken het Planbord voor de inzet van medewerkers en het indienen van aanvragen. De Gantt Chart gebruiken ze voor meer complexe projecten. De Project snapshot geeft inzicht in de project performance.

Een illustratie van de manager persona

Management

Het management analyseert de productiviteit en werkbelasting van de organisatie met de Bezetting functie. Met de Afdeling snapshot worden ze automatisch geïnformeerd over alle statistieken en ontwikkelingen.

Een illustratie van de medewerker persona

Medewerkers

Medewerkers bekijken hun planning en rapporteren de voortgang met de mobiele app of met integraties gelinkt aan hun agenda-systeem. Met de mobiele app of Urenstaten kunnen ze de werkelijke uren indienen.

Eenvoudig planbord - Een illustratie van de Timewax-functie Planbord

Planbord

Het Planbord geeft in een oogopslag inzicht in alle projecten en medewerkers. Je kunt aanvragen indienen en medewerkers plannen door ze simpelweg te slepen op projecten.

Drag & drop

Meerdere views

Resource aanvragen

Herhalende boekingen

Alerts en e-mails

Duidelijk en gebruiksvriendelijk

“Timewax heeft een heldere en duidelijke interface, is gebruiksvriendelijk en de koppelingen helpen het plannen van resources te versoepelen.”

Olaf van der Sanden

Olaf van der Sanden | Xibis

PROJECTTEAM MANAGER
Mobiele app van Timewax - Een illustratie van de planning van een resource in Timewax
Mobiele app van Timewax - Een illustratie van de planning van een resource in Timewax

Mobiele app

Met de mobiele app voor iOS en Android hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun planning. Ze kunnen ook werkelijk gemaakte uren en de voortgang indienen. Perfect voor medewerkers in de buitendienst.

Planning

Navigatie link

Documenten delen

Voortgang

Urenstaten

Een illustratie van de Timewax-functie Gantt Chart

Gantt Chart

De Gantt Chart is erg geschikt voor het plannen van projecten met een uitgebreide structuur, afhankelijkheden tussen activiteiten en het bewaken van de voortgang. Bovendien zeer geschikt om met klanten te delen.

Work Breakdown Structure

Afhankelijkheden

Mijlpalen

Versies

Multi-project overzicht

Je kan de software die je al gebruikt aan Timewax koppelen.

Dit is handig, want zo hoef jij je gegevens niet dubbel te onderhouden. Je kan hiervoor een van onze basiskoppelingen gebruiken. Ben je een technische nerd? Dan kan je met onze API ook zelf koppelingen maken.

Een illustratie van de Timewax-functie Urenstaten

Urenstaten

Deze functie is ontworpen om tijdschrijven zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Met het kopiëren van de planning kan een weekstaat binnen 30 seconden worden ingediend.

Best practice invoer

Alert vervallen urenstaten

Goedkeuring workflow

Alert afgekeurde urenregels

Ontbrekende urenstaten rapport

Een illustratie van de Timewax functie Bezetting

Bezetting

De Bezetting functie is een uitgebreide productiviteits- en forecasting tool. Het helpt je om de productiviteit te analyseren naar afdeling, functie en medewerkers om vroegtijdig bezettingsproblemen te signaleren.

Productiviteit

Resource aanvragen

Forecast

Grenswaarden alerts

Drill down

Een illustratie van een e-mail met daarin de projectsnapshot
Een illustratie van een e-mail met daarin de projectsnapshot

Project snapshot

Elke week ontvang je automatisch per project een e-mail met een overzicht van alle ontwikkelingen in de afgelopen week. Dat geeft jou als projectmanager actueel inzicht en meer grip op je projecten.

Prognose begrotingsverschil

Prognose planningsverschil

Voortgang

Activiteiten logboek

Open voor facturering

Een illustratie van een e-mail met daarin de afdelingssnapshot van Timewax

Afdeling snapshot

Elke maand ontvang je automatisch een e-mail met relevante statistieken van jouw afdeling. Dat geeft jou als afdelingsmanager inzicht in de performance van je afdeling en medewerkers, zodat je gericht actie kunt nemen.

Productiviteit

Declarabel/facturabel

Top 5 projecten/medewerkers

Ontbrekende urenstaten

Contracturen

Verlofrechten

Een illustratie van een e-mail met daarin de afdelingssnapshot van Timewax

Klaar om het uit te proberen?

Want dat kan! Gratis en 30 dagen lang. Je kan alle functies van onze software geheel vrijblijvend testen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.