Analytics

Met de functie Analytics heb je toegang tot interactieve grafieken en tabellen. Zo kan je visueel de resultaten van de projecten analyseren. Daarnaast zorg je er met Timewax Analytics voor dat iedereen de informatie op dezelfde manier gepresenteerd krijgt. Zo is er binnen je organisatie één versie van de waarheid als het om de projectresultaten gaat.

Een illustratie van een laptop die een Analytics dashboard toont
Een illustratie van een dashboard van Analytics waarmee je de marge van je projecten kan analyseren

Dashboard

Met de functie Analytics krijg je voor het analyseren van projecten toegang tot een verzameling van dashboards. Kies het gewenste dashboard en ga er mee aan de slag. Alle dashboards bestaan uit interactieve grafieken en tabellen. Hierdoor kan je eenvoudig met een muisklik dieper in de informatie duiken.

Een illustratie van een Analytics dashboard waarmee het budget van projecten geanalyseerd kan worden

Eén waarheid

Niets zorgt voor meer verwarring in je organisatie dan informatie die op verschillende manieren aan je medewerkers gepresenteerd wordt. Tijdens het analyseren van projecten is het dan wachten op een wildgroei aan interpretaties, conclusies en oplossingen. Met de functie Analytics voorkom je dat probleem, want de dashboards zijn voor iedereen gelijk en de gegevens zijn elke ochtend vers van de pers.

Een illustratie van een Analytics dashboard waarmee het budget van projecten geanalyseerd kan worden

Overzicht

“Het is voor ons essentieel om te weten waar onze medewerkers werkzaam zijn en zo de planning optimaal op alle factoren af te stemmen. Timewax biedt ons veel meer inzicht in de planning.”

Een foto van Randy van Santen

Randy van Santen | Van Santen Advies

EIGENAAR
Een illustratie van een Analytics dashboard waarmee het budget tegen de werkelijke prestaties van het project geanalyseerd kan worden

Bepaal wie wat ziet

Net als met alle andere functies in Timewax bepaal je eenvoudig wie welke Analytics dashboards voor het analyseren van projecten mag gebruiken en voor welke projecten ze de gegevens mogen inzien. Zo hou je eenvoudig grip op vertrouwelijke informatie binnen je organisatie.

Wil je Analytics in actie zien?

Dat kan! Gratis en 30 dagen lang. Je kan alle overige functies van onze software ook testen, geheel vrijblijvend en zonder je credit card te trekken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.