Facturering

Factureren van projecten op basis van vaste prijs, nacalculatie of betaaltermijnen. Je kunt zelf factuur lay-outs ontwerpen met je bedrijfslogo en bepalen hoe de gegevens worden weergegeven.

Een illustratie van een laptop die de facturatie functie van Timewax toont.
Een illustratie van de facturatie functie van Timewax waarmee je zelf een layout voor je factuur kan maken en aanpassen

Ontwerpen lay-out

Je kunt je eigen factuur lay-outs en specificaties ontwerpen. Je definieert meerdere layouts bijvoorbeeld in het geval dat je facturen in verschillende talen moet sturen. Per project geef je aan welke lay-out gebruikt wordt.

Door te slepen kun je velden in de lay-out toevoegen. Met de toolbar kun je de eigenschappen van de cellen en rijen aanpassen aan jouw huisstijl. Zo kun je o.a. marges, breedte, font, uitlijning en kaders definiëren.

Een illustratie van de facturatie functie van Timewax waarmee je zelf facturen kan maken en aanpassen

Aanmaken en bewerken

Je kunt een enkele factuur of een batch aanmaken bijvoorbeeld per klant of projectmanager. Op basis van de selectiedatum worden alle vaste prijs, nacalculatie en betaaltermijn items geselecteerd die in aanmerking komen.

Vervolgens kun je alle individuele items (uren, onkosten, inkoopfacturen, etc.) nalopen en wijzigen waar nodig. Je kunt bedragen aanpassen, afboeken of items uitstellen tot de volgende factuur.

Een illustratie van de facturatie functie van Timewax waarmee je zelf facturen kan maken en aanpassen
Sorry, no posts matched your criteria.
Een illustratie van een e-mail waar een factuur in de bijlage zit

Communicatie naar de klant

Je kunt conceptfacturen maken en de tekst op de facturen nog aanpassen. Je kunt de projectmanagers de facturen in concept laten voorbereiden en ze vervolgens door de financiële administratie laten afronden en e-mailen naar de klant.

Optioneel kun je een specificatie ontwerpen en meesturen. Hier kun je ook alle bonnetjes uit de onkostenstaten bijvoegen. De factuur kan per e-mail naar de klant worden verstuurd op basis van een e-mail template die je geheel in HTML volgens je eigen huisstijl kan ontwerpen.

Wil je de Facturering in actie zien?

Dat kan! Gratis en 30 dagen lang. Je kunt ook alle overige functies in onze software vrijblijvend testen en je hoeft geen credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.