Klantenportaal

Met het Klantenportaal van Timewax geef je de klant de mogelijkheid om de gemaakte uren digitaal goed te keuren. Dit maakt deze functie uitermate geschikt voor projecten op basis van nacalculatie, waarbij het nodig is dat de klant de gemaakte uren goedkeurt. Dit voorkomt papieren rompslomp en zorgt voor een tijdige facturering.

Een illustratie van een laptop die het klantenportaal van Timewax toont
Een illustratie van het klantenportaal van Timewax

Empower je klant

Met het Klantenportaal geef je de klant de mogelijkheid om de voor hem of haar gemaakte uren goed- of af te keuren. Wanneer de medewerker zijn uren invult, dan ontvangt de klant hierover een e-mail met een link. Via deze link logt hij of zij eenvoudig in op een afgeschermd stukje Timewax-omgeving. Hier kan de klant de geboekte uren inzien en goedkeuren, waarna we de details van deze actie bewaren in je Timewax-omgeving.

Een illustratie van het opmerkingenveld

Baas boven baas

Het betekent niet dat je klant volledig de controle heeft. De verantwoordelijke van het project of de afdelingsmanager kan de gemaakte uren ook goedkeuren. Je kan de gemaakte uren altijd doorzetten, ook wanneer de klant er via het Klantenportaal nog niet aan toegekomen is. Is Timewax aan AFAS of Exact Online gekoppeld, dan worden de uren na het goedkeuren automatisch doorgestuurd voor facturering.

Een illustratie van het opmerkingenveld

Altijd goed

“Het contact met Customer Success team van Timewax is altijd goed. Je hoeft maar wat aan ze te vragen en je hebt snel antwoord.”

Martin Embregts | Telindus

PROJECT PLANNER SERVICE DELIVERY

Je eigen klantenportaal

Vanuit een e-mail klikt je klant op de link om uren goed te keuren en daarmee  komt je klant in jouw Klantenportaal. Je kan eenvoudig je portaal branden. Zo past het portaal bij de rest van de uitstraling van je bedrijf. Overigens geldt dit ook voor de e-mails die je klant vanuit Timewax ontvangt.

Een illustratie van waar je de instellingen kan doen, zodat een extern iemand urenstaten kan goedkeuren

Per project

Met het Timewax Klantenportaal bepaal je zelf bij welk project de uren door de klant goedgekeurd moeten worden. Zet je voor een project het Klantenportaal aan, dan kan je daarna je klant voor het goedkeuren van uren uitnodigen. Het instellen doe je eenvoudig tijdens het aanmaken van het project in Timewax.

Een illustratie van waar je de instellingen kan doen, zodat een extern iemand urenstaten kan goedkeuren

Wil je het Klantenportaal in actie zien?

Dat kan! Gratis en 30 dagen lang. Je kan alle overige functies van onze software ook testen, geheel vrijblijvend en zonder je credit card te trekken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.