Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Planbord

Het Planbord geeft in een oogopslag inzicht in alle projecten en medewerkers. Je kunt aanvragen indienen en medewerkers plannen door ze simpelweg te slepen op projecten.

Een illustratie van de tijdsweergave functie in het planbord

Tijdweergave

Je kan de tijdweergave instellen op dag, week of maand. De dagweergave is erg geschikt voor het plannen van korte activiteiten in uren en halve uren. Je kan ervoor kiezen om alleen werkuren te tonen of volledige dagen.

Gebruik de week- of maandweergave voor een overzicht van de komende periode. Je kan bepalen hoeveel weken of maanden je tegelijkertijd wilt zien en je kunt met de navigatiebalk door de tijd heen bladeren.

Een illustratie van de weergaven functie in het planbord van Timewax

Meerdere views

Je kan twee secties (borden) tegelijkertijd tonen. Op deze manier kun je naar de project en resource planning kijken vanuit twee perspectieven. Bovendien kun je projecten en medewerkers tussen de borden slepen.

Naast een weergave van projecten en medewerkers in aparte borden kun je ook een lijstweergave, een agenda view, een takenlijst en een Gantt Chart selecteren. Verder kunnen de borden elkaars selectie volgen.

Een illustratie van de weergaven functie in het planbord van Timewax

Ze zijn snel!

"Overstappen is eenvoudig. Stuur Timewax je data en je bent klaar om te beginnen."

Het logo van Bosch

Simon van der Meer | Bosch Nederland Manager Customer Service

We hebben de oplossing gevonden die we zochten.

"Timewax geeft het perfecte overzicht van onze project planning, beter dan Outlook ooit heeft gedaan."

Een foto van Randy van Santen

Randy van Santen | Van Santen Advies CEO

Een illustratie van de resource aanvraag functie in het planbord

Resource aanvragen

Voor projecten kun je resource aanvragen indienen met een opgave van de benodigde afdeling, functie en competenties. Daarna kun je filteren op geschikte medewerkers en ze toewijzen door ze op de aanvraag te slepen.

Met functionele beveiliging kun je afschermen dat project managers medewerkers mogen plannen. Met databeveiliging kun je instellen dat ze alleen aanvragen voor hun eigen projecten mogen indienen.

Een illustratie van de herinneringen functie in het planbord waarmee je eenvoudig berichten kan sturen naar klanten en resources

Alerts en e-mails

Je kunt alerts instellen om te signaleren wanneer medewerkers overboekt zijn, conflicten ontstaan, deadlines verstrijken of wanneer je medewerkers toewijst op activiteiten waarvoor ze niet langer gekwalificeerd zijn.

Vanuit het Planbord kun je een herinnering e-mail sturen naar medewerkers en een bevestiging e-mail naar klanten. E-mails kunnen met behulp van sjablonen in platte tekst en HTML voorgedefinieerd worden.

Een illustratie van de herinneringen functie in het planbord waarmee je eenvoudig berichten kan sturen naar klanten en resources
Een illustratie van de instellingen die je kan gebruiken om het planbord naar je wensen aan te kunnen passen

Weergave instellingen

Elke gebruiker kan de weergave van het Planbord aanpassen naar zijn of haar eigen behoeften. Je kunt de weergave van boekingen uitbreiden met de status, voortgang, verstuurde e-mails en bezettinggegevens.

In het project en resource bord kun je de kolommen instellen, de volgorde bepalen en hoe je ze wilt sorteren. Alle persoonlijke instellingen worden opgeslagen en opnieuw toegepast iedere keer dat je het Planbord opent.

Wil je het Planbord in actie zien?

Dat kan! Gratis en 30 dagen lang. Je kan alle overige functies van onze software ook testen, geheel vrijblijvend en zonder je credit card te trekken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.