Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Urenstaten

Deze functie is ontworpen om tijdschrijven zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Met het kopiëren van de planning kan een weekstaat binnen 30 seconden worden ingediend.

Een illustratie van de Timewax-functie Urenstaten
Een illustratie van de urenstaten functie in Timewax

Snelle invoer

We gebruiken een weekoverzicht als best practice. Navigeer eenvoudig met je cursor toetsen en tik de uren in. Om het nog makkelijker te maken kun je de geplande uren kopiëren en hoef je alleen afwijkingen aan te geven.

Optioneel kun je een omschrijving en de voortgang toevoegen. Je kunt je favoriete projecten beheren waardoor invoer nog sneller wordt. Eenmaal ingediend geven de kleuren de status weer (ingediend, goedgekeurd, etc.).

Een illustratie van een e-mail die je in Timewax kan sturen als een manager iemand zijn urenstaat afkeurt

Goedkeuring workflow

Optioneel kun je een goedkeuring workflow instellen. Voor elk project kun je afzonderlijk bepalen of goedkeuring verplicht is. Tijdregels kunnen goedgekeurd worden door de resource manager, projectmanager of beide.

In de Autorisatie functie kun je alle detailgegevens van tijdregels bekijken. Wanneer je een regel afkeurt krijgt de medewerker een verzoek per e-mail om de regel te corrigeren en opnieuw in te dienen.

Een illustratie van een e-mail die je in Timewax kan sturen als een manager iemand zijn urenstaat afkeurt

Alle problemen opgelost.

"Het is fantastisch om te zien dat onze monteurs hun eigen planning kunnen zien. Als een monteur een afspraak bij de dokter wilt maken, dan kan hij of zij zelf kijken welk moment het beste in de planning past."

Het logo van Bosch

Simon van der Meer | Bosch Nederland Manager Customer Service

Assistentie in groei

"Timewax helpt ons groeien. Het plannen van projecten in Timewax helpt ons de interne processen te verbeteren."

Een foto van Randy van Santen

Randy van Santen | Van Santen Advies BV CEO

Een illustratie van een e-mail die je in Timewax kan sturen als een manager iemand zijn urenstaat afkeurt

Alerts en rapportage

Je kunt een e-mail alert instellen voor vervallen urenstaten. Bijvoorbeeld op maandag 12:00 uur wordt dan een e-mail gestuurd naar iedereen die nog niet zijn urenstaat van de vorige week heeft ingediend.

Medewerkers kunnen hun urenstaat printen naar PDF. Ze kunnen ook een rapport voor een enkel project draaien om het te laten ondertekenen door de klant of te versturen als specificatie van de werkelijk gemaakte uren.

Wil je de Urenstaten in actie zien?

Dat kan! Gratis en 30 dagen lang. Je kunt ook alle overige functies in onze software vrijblijvend testen en je hoeft geen credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.