Privacybeleid


Timewax hecht waarde aan het beschermen van de privacy van de persoonlijke herkenbare gegevens die u aan ons verstrekt. Dit Privacybeleid geldt voor alle informatie die verzameld of gebruikt wordt door Timewax.

Hierbij gaat het ook om informatie van onze website voor commercieel gebruik en om offline-collecties van persoonlijke gegevens voor commercieel gebruik die door Timewax worden beheerd.

Het verstrekken van uw persoonlijke herkenbare gegevens geeft ons de mogelijkheid u een aantal voordelen te bieden. Het is voor u gemakkelijker om specifieke informatie aan te vragen en persoonlijke boodschappen en relevante speciale aanbiedingen te ontvangen.

Verder stelt het ons in staat marktonderzoek te doen om onze producten en diensten te kunnen verbeteren. Timewax verkoopt of verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan derden zodat zij uw persoonlijke gegevens voor hun eigen doeleinden kunnen gebruiken.

Als u onze Website bezoekt om informatie te bekijken, te lezen of te downloaden, worden door ons sommige bezoekersgegevens verzameld en opgeslagen waarmee wij het verkeer meten en onze Website kunnen verbeteren.

De verzamelde gegevens betreffen o.a. de domeinnaam en de hostcomputer vanwaar u internet bezoekt en het IP-adres (Internet Protocol) van de computer die u gebruikt.

Daarnaast leggen wij ook de datum en het tijdstip vast waarop u onze Website bezoekt en het internetadres van de website waarvan u direct naar onze website gelinkt bent. Wij erkennen onze plicht om de gegevens die u ons toevertrouwt te beveiligen.

Timewax gebruikt verschillende veilige technieken om uw gegevens te beschermen, waaronder veilige servers, firewalls, en versleuteling van financiële gegevens.

U kunt per e-mail contact met ons opnemen wanneer u vragen hebt over ons Privacybeleid, in de toekomst geen persoonlijke aanbiedingen of meer informatie wilt ontvangen.