Planning software voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Illustratie van het Timewax planbord op een laptop
Illustratie van het Timewax planbord op een laptop

Planning software voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Waarom ons planning software?

Omdat je er geld mee kunt verdienen. Het is een simpele rekensom. Tijd is nog steeds geld en onze planning software helpt je om het meeste uit die tijd te halen. Bereken hier wat beter plannen oplevert.

Een illustratie van een stopwatch

Bespaart tijd

Weg met tijdrovende spreadsheets, planning vergaderingen, e-mails en telefoontjes. Iedereen is altijd en overal up-to-date met de planning.

Een illustratie van een raket

Versnelt projecten

Het helpt je om de juiste mensen aan de juiste projecten op het juiste moment toe te wijzen. Dat verbetert de kwaliteit en versnelt projecten.

Een illustratie van een grafiek waarop een stijgende lijn is getekend.

Verhoogt de productiviteit

Minder wachtende resources en minder pieken en dalen verbeteren de productiviteit. Dat komt direct tot uiting in je omzet en winst.

Functies die er toe doen

Wij zijn multi-platform: gebruik elke desktop browser of smartphone. We maken zelfs een uitstapje naar je agenda-systeem. Meer nodig? Gebruik onze API voor naadloze integratie met je systemen.

Planbord

Het Planbord geeft in een oogopslag inzicht in alle projecten en medewerkers. Je kunt aanvragen indienen en medewerkers plannen door ze simpelweg te slepen op projecten.

Drag & drop

Meerdere views

Resource aanvragen

Herhalende boekingen

Alerts en e-mails

Je kan de software die je al gebruikt aan Timewax koppelen.

Dit is handig, want zo hoef jij je gegevens niet dubbel te onderhouden. Je kan hiervoor een van onze basiskoppelingen gebruiken. Ben je een technische nerd? Dan kan je met onze API ook zelf koppelingen maken.

Gantt Chart

De Gantt Chart is erg geschikt voor het plannen van projecten met een uitgebreide structuur, afhankelijkheden tussen activiteiten en het bewaken van de voortgang. Bovendien zeer geschikt om met klanten te delen.

Work Breakdown Structure

Afhankelijkheden

Mijlpalen

Versies

Multi-project overzicht

Faciliteer zelfplanning door je medewerkers

Koppel de Outlook-agenda aan onze planning software
Slimme 2-weg koppeling, zelf te configureren
Plannen direct vanuit Outlook met onze add-in
Altijd volledig inzicht in de beschikbaarheid

Mobiele app

Met de Mobiele app voor iOS en Android hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun planning. Ze kunnen ook werkelijk gemaakte uren en de voortgang indienen. Perfect voor medewerkers in de buitendienst.

Planning

Navigatie

Bestanden

Voortgang

Urenstaten

Een illustratie van de Timewax-functie Urenstaten

Urenstaten

Deze functie is ontworpen om tijdschrijven zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Met het kopiëren van de planning kan een weekstaat binnen 30 seconden worden ingediend.

Best practice invoer

Alert vervallen urenstaten

Goedkeuring workflow

Alert afgekeurde urenregels

Ontbrekende urenstaten rapport

Omschakelen naar iets professionelers

“Kleinere bedrijven kunnen het plannen vaak prima af met een Excel-document. Op een gegeven moment moet je als bedrijf de omslag maken naar iets professionelers, zoals Timewax.”

Portret van Kendra van Zessen van KPN Werkplek

Kendra van Zessen | KPN Werkplek

PROJECTMANAGER

Doe je mee?

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze graag bij. Mogen wij jou helpen?

Bezetting

De Bezetting functie is een uitgebreide productiviteits- en forecasting tool. Het helpt je om de productiviteit te analyseren naar afdeling, functie en medewerkers om vroegtijdig bezettingsproblemen te signaleren.

Productiviteit

Resource aanvragen

Forecast

Grenswaarden alerts

Drill down

Aan onze prijzen kun je geen buil vallen

Je betaalt alleen licenties voor personen die de software daadwerkelijk gebruiken (maar je hebt wellicht veel meer resources in het systeem). Je kiest als bedrijf voor één editie en kunt per enkele licentie bestellen.

Kickstarter
Per gebruiker per maand
12
Minimaal 10 gebruikers
Voor bedrijven die de planning in hun processen en systemen willen verankeren.
Planbord
Verlof aanvragen
Weekplanner
Project planning
Tijdschrijven
Klantenportaal
Basisrapportage
Start proefversieStart proefversie
Professional
Per gebruiker per maand
17
Minimaal 10 gebruikers
Voor bedrijven die de volgende stap willen nemen in project & resource management.
Planbord
Verlof aanvragen
Weekplanner
Project planning
Tijdschrijven
Klantenportaal
Analytics
Start proefversieStart proefversie
Enterprise
Per gebruiker per maand
21
Minimaal 10 gebruikers
Voor bedrijven die geavanceerde opties en maatwerk rapportage nodig hebben.
Planbord
Verlof aanvragen
Weekplanner
Project planning
Tijdschrijven
Klantenportaal
Maatwerk dashboards (€)
Start proefversieStart proefversie
Een illustratie van een Analytics dashboard waarmee het budget tegen de werkelijke prestaties van het project geanalyseerd kan worden

Analytics

Met de functie Analytics heb je toegang tot interactieve grafieken en tabellen. Zo kan je visueel de resultaten van de projecten analyseren.

Budget vs. werkelijk

Project voortgang

Prognose begrotingsresultaat

Begrote en werkelijke marge

Vervallen activiteiten

Een illustratie van een Analytics dashboard waarmee het budget tegen de werkelijke prestaties van het project geanalyseerd kan worden

Volledig automatisch

Het overzetten van de planning naar de agenda’s gaat nu volledig automatisch en dat scheelt veel tijd”

Olaf van der Sanden

Olaf van der Sanden | Xibis

PROJECTTEAM MANAGER

Vragen? Wij hebben antwoorden

Een gebruiker is een medewerker die inlogt op de desktop app, mobiele app of updates ontvangt per e-mail of agenda-systeem (bijv. via Outlook en Google Agenda).

Je kunt ook medewerkers en objecten, zoals een vergaderruimte en apparatuur opvoeren, zonder dat het gebruikers zijn. Hier hoef je niet voor te betalen.

Bij het abonneren bestel je een aantal licenties. Voor elke actieve gebruiker heb je een licentie nodig.

Je kunt een gebruiker deactiveren, waardoor die licentie beschikbaar komt voor een andere medewerker om te gebruiken. Deactiveren doe je typisch bij medewerkers die het bedrijf verlaten of niet langer het systeem hoeven te gebruiken.

Jouw gegevens worden opgeslagen in een computercentrum in België van Google Cloud. Dit computercentrum voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging. Google Cloud is ISO27001 gecertificeerd.

We gebruiken SSL verbindingen die jouw gegevens versleutelen en we passen DNSSEC toe voor het beveiligen van de Timewax domeinen. Dit voorkomt pogingen tot ongeautoriseerde toegang.

Al onze abonnementen worden jaarlijks en vooraf betaald. Tussentijds kun je per enkele licentie bijbestellen als je online betaalt.

Als je gedurende het jaar extra licenties bijbestelt, dan worden de licentievergoedingen pro-rata in rekening gebracht. Zo betaal je de extra licenties alleen voor de resterende periode van de jaartermijn.

Nadat je onze offerte hebt geaccepteerd kom je automatisch in een online betalingsproces. Je kunt kiezen voor betaling per credit card of automatische incasso.

Als je bijvoorbeeld tussentijds upgrade naar een hogere editie, dan ontvang je hiervoor een factuur en wordt het factuurbedrag automatisch op je credit card of bankrekening doorbelast.

De vermelde prijzen op deze pagina gelden alleen voor online betalingen per credit card of automatische incasso. Betaling op factuurbasis is alleen mogelijk bij de Professional en Enterprise editie als je minimaal 50 licenties afneemt.

Let wel dat betaling op factuurbasis 20% duurder is en dat aanvullende licenties alleen in bundels van 10 stuks kunnen worden afgenomen. Yep, betaling op factuurbasis is ellendig.

Na het verlopen van je proefversie kun je niet meer inloggen. Maar maak je geen zorgen: je gegevens worden niet direct verwijderd.

We bewaren je proefversie twee maanden. Als je je abonneert zetten we je proefversie automatisch om naar een betaalde omgeving. Zorg er dan wel voor dat je je abonneert met hetzelfde e-mailadres.

Voor de opstartvergoeding richten we je omgeving in, geven we een online training en zorgen we ervoor dat het systeem tegemoet komt aan jouw eisen en wensen.

In de eerste weken van het gebruik zullen we je ook intensief begeleiden. Zo garanderen we de beste adoptie van het systeem voor jouw bedrijf. Met de opstartvergoeding bespaar je dus tijd en krijg je de beste resultaten.

Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om 20 licenties van de Kickstarter editie te kopen en 5 licenties van de Professional editie.

Als bedrijf kies je voor één editie en je koopt binnen die editie een aantal licenties. Dus in ons voorbeeld koop je 25 licenties van de Professional editie.

Geen antwoord op jouw vraag? Schande. Stuur ons jouw vraag en we zullen hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Mark de Jong

MEDEOPRICHTER TIMEWAX

Ik was er klaar mee!

“Ik was jarenlang project- en resource manager en ik was het zo zat om mijn projecten en medewerkers te plannen in spreadsheets en andere omslachtige systemen. Het kostte me veel te veel tijd. Om nog maar te zwijgen over alle update mailtjes, telefoontjes en vergaderingen.”

“Ik ging op zoek naar eenvoudige en betaalbare planning software, maar die kon ik nergens vinden. Dus besloten we het zelf te ontwikkelen. Onze online planning software helpt nu bedrijven om grip te krijgen op hun projecten en medewerkers, waardoor ze de productiviteit kunnen verhogen.”

Je hebt helemaal naar beneden gescrold.

Probeer onze planning software uit. 30 dagen lang kun je gratis alle functies geheel vrijblijvend testen. Aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.