Planning software voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Illustratie van het Timewax planbord op een laptop
Illustratie van het Timewax planbord op een laptop

Planning software voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Waarom ons planning software?

Omdat je er geld mee kunt verdienen. Het is een simpele rekensom. Tijd is nog steeds geld en onze planning software helpt je om het meeste uit die tijd te halen. Bereken hier wat beter plannen oplevert.

Een illustratie van een stopwatch

Bespaart tijd

Weg met tijdrovende spreadsheets, planning vergaderingen, e-mails en telefoontjes. Iedereen is altijd en overal up-to-date met de planning.

Een illustratie van een raket

Versnelt projecten

Het helpt je om de juiste mensen aan de juiste projecten op het juiste moment toe te wijzen. Dat verbetert de kwaliteit en versnelt projecten.

Een illustratie van een grafiek waarop een stijgende lijn is getekend.

Verhoogt de productiviteit

Minder wachtende resources en minder pieken en dalen verbeteren de productiviteit. Dat komt direct tot uiting in je omzet en winst.

Functies die er toe doen

Wij zijn multi-platform: gebruik elke desktop browser of smartphone. We maken zelfs een uitstapje naar je agenda-systeem. Meer nodig? Gebruik onze API voor naadloze integratie met je systemen.

Planbord

Het Planbord geeft in een oogopslag inzicht in alle projecten en medewerkers. Je kunt aanvragen indienen en medewerkers plannen door ze simpelweg te slepen op projecten.

Drag & drop

Meerdere views

Resource aanvragen

Herhalende boekingen

Alerts en e-mails

Je kan de software die je al gebruikt aan Timewax koppelen.

Dit is handig, want zo hoef jij je gegevens niet dubbel te onderhouden. Je kan hiervoor een van onze basiskoppelingen gebruiken. Ben je een technische nerd? Dan kan je met onze API ook zelf koppelingen maken.

Gantt Chart

De Gantt Chart is erg geschikt voor het plannen van projecten met een uitgebreide structuur, afhankelijkheden tussen activiteiten en het bewaken van de voortgang. Bovendien zeer geschikt om met klanten te delen.

Work Breakdown Structure

Afhankelijkheden

Mijlpalen

Versies

Multi-project overzicht

Faciliteer zelfplanning door je medewerkers

Koppel de Outlook-agenda aan onze planning software
Slimme 2-weg koppeling, zelf te configureren
Plannen direct vanuit Outlook met onze add-in
Altijd volledig inzicht in de beschikbaarheid

Mobiele app

Met de Mobiele app voor iOS en Android hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun planning. Ze kunnen ook werkelijk gemaakte uren en de voortgang indienen. Perfect voor medewerkers in de buitendienst.

Planning

Navigatie

Bestanden

Voortgang

Urenstaten

Een illustratie van de Timewax-functie Urenstaten

Urenstaten

Deze functie is ontworpen om tijdschrijven zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Met het kopiëren van de planning kan een weekstaat binnen 30 seconden worden ingediend.

Best practice invoer

Alert vervallen urenstaten

Goedkeuring workflow

Alert afgekeurde urenregels

Ontbrekende urenstaten rapport

Omschakelen naar iets professionelers

“Kleinere bedrijven kunnen het plannen vaak prima af met een Excel-document. Op een gegeven moment moet je als bedrijf de omslag maken naar iets professionelers, zoals Timewax.”

Portret van Kendra van Zessen van KPN Werkplek

Kendra van Zessen | KPN Werkplek

PROJECTMANAGER

Doe je mee?

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze graag bij. Mogen wij jou helpen?

Bezetting

De Bezetting functie is een uitgebreide productiviteits- en forecasting tool. Het helpt je om de productiviteit te analyseren naar afdeling, functie en medewerkers om vroegtijdig bezettingsproblemen te signaleren.

Productiviteit

Resource aanvragen

Forecast

Grenswaarden alerts

Drill down

Een illustratie van een Analytics dashboard waarmee het budget tegen de werkelijke prestaties van het project geanalyseerd kan worden

Analytics

Met de functie Analytics heb je toegang tot interactieve grafieken en tabellen. Zo kan je visueel de resultaten van de projecten analyseren.

Budget vs. werkelijk

Project voortgang

Prognose begrotingsresultaat

Begrote en werkelijke marge

Vervallen activiteiten

Een illustratie van een Analytics dashboard waarmee het budget tegen de werkelijke prestaties van het project geanalyseerd kan worden

Volledig automatisch

Het overzetten van de planning naar de agenda’s gaat nu volledig automatisch en dat scheelt veel tijd”

Olaf van der Sanden

Olaf van der Sanden | Xibis

PROJECTTEAM MANAGER

Mark de Jong

MEDEOPRICHTER TIMEWAX

Ik was er klaar mee!

“Ik was jarenlang project- en resource manager en ik was het zo zat om mijn projecten en medewerkers te plannen in spreadsheets en andere omslachtige systemen. Het kostte me veel te veel tijd. Om nog maar te zwijgen over alle update mailtjes, telefoontjes en vergaderingen.”

“Ik ging op zoek naar eenvoudige en betaalbare planning software, maar die kon ik nergens vinden. Dus besloten we het zelf te ontwikkelen. Onze online planning software helpt nu bedrijven om grip te krijgen op hun projecten en medewerkers, waardoor ze de productiviteit kunnen verhogen.”

Je hebt helemaal naar beneden gescrold.

Probeer onze planning software uit. 30 dagen lang kun je gratis alle functies geheel vrijblijvend testen. Aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.