Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Dropbox

0.00

Dropbox is een document management systeem. Met deze integratie kan je bestanden in Dropbox koppelen aan stamgegevens en transacties in Timewax. Daarmee hoef je bestanden niet meer op meerdere plekken vast te leggen en bespaar je tijd.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Bestanden

Met Dropbox kan je met je collega’s samenwerken aan bestanden en ze met elkaar delen. Dropbox bewaart alle bestanden op één plek en zorgt ervoor dat alle bestanden altijd geback-upt worden.

Je kan eenvoudig alle toegang tot je bedrijfsinformatie beheren door te bepalen wie toegang heeft tot welke bestanden en mappen en welke rechten ze daarop hebben.

Je kan bestanden rechtstreeks delen met je collega’s, zodat ze geen bestanden meer hoeven op te zoeken. Dropbox maakt het delen, synchroniseren en organiseren van bestanden heel eenvoudig.

Je bestanden koppelen

Deze integratie koppelt je Timewax account aan je Dropbox account. Je kan je Dropbox bestanden in Timewax koppelen aan:

Klanten

Projecten

Resources

Planningsboekingen

Geautoriseerde toegang

In Timewax slaan we niet het daadwerkelijke bestand op, maar alleen de link naar het bestand in jouw Dropbox account. Als collega’s in Timewax op het bestand klikken, dan worden ze doorverwezen naar Dropbox om daar het bestand te bekijken of te downloaden.

De rechten om een bestand te lezen of te wijzigen zijn in Dropbox gedefinieerd. Om Dropbox bestanden te koppelen aan stamgegevens of transacties in Timewax, dien je als gebruiker je Dropbox account eenmalig te koppelen aan je Timewax account. Collega’s die alleen bestanden willen bekijken vanuit Timewax, hoeven hun Dropbox account niet te koppelen.

Laat me weten wanneer de integratie er is

Vergelijkbare integraties…