Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Exact Online

0.00

Met de functies voor project & resource management is Timewax de perfecte aanvulling voor planning, tijdschrijven en facturering. Op basis van je eisen en wensen kan je besluiten om tijd te schrijven en te factureren in Timewax of in Exact Online.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Klanten

Uit Exact Online worden automatisch nieuwe relaties (klanten) overgenomen naar Timewax. Ook wijzigingen in relatiegegevens worden automatisch gesynchroniseerd naar Timewax.

Ten behoeve van de planning worden ook de adresgegevens van klanten overgenomen. Alle gegevens kunnen optioneel nog worden aangepast.

Projecten

Uit Exact Online worden automatisch nieuwe projecten overgenomen naar Timewax. Ook wijzigingen in projecten worden automatisch gesynchroniseerd naar Timewax.

In Exact Online kan een project worden onderverdeeld met uursoorten of een Work Breakdown Structure (WBS). In beide gevallen neemt Timewax de onderverdeling over, inclusief begrote uren.

Urenstaten

Als je in Timewax gaat tijdschrijven, dan kan de koppeling de werkelijk bestede uren doorgeven naar de urenstaten van de medewerker in Exact Online.

In Timewax kan je een workflow opzetten voor het goedkeuren van urenstaten. Wanneer de uren worden goedgekeurd worden ze automatisch doorgezet naar de urenstaten in Exact Online.

Verkoopboek

Met de Enterprise editie kan je projecten in Timewax ook factureren. Op het moment dat je de facturen in Timewax autoriseert, worden de facturen automatisch aangemaakt in het verkoopboek van Exact Online.

Voor elke type factuurregel in Timewax kan je definiëren tot welk artikel het behoort in Exact Online. Voor rapportage doeleinden kan je ook kostenplaatsen definiëren.

Wil je de Exact Online integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…