Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Exact Online

0.00

Plannen met Exact Online? Koppel je Exact-omgeving aan Timewax en ga eenvoudig projecten en resources plannen. Met onze functies is Timewax de perfecte aanvulling voor het managen van projecten en resources. Ga eenvoudiger plannen en tijdschrijven.

Korte info

Beschrijving

De klantgegevens

Om het plannen met Exact Online eenvoudiger te maken nemen we de klantgegevens over, bijvoorbeeld de adresgegevens van een klant. Dit doen we geheel automatisch. Maak je in Exact Online een nieuwe klant aan of wijzig je gegevens, dan passen we die automatisch voor je aan in Timewax.

Wil je in Timewax toch iets andere gegevens hebben staan dan in Exact Online, dan kan je alle gegevens altijd nog handmatig aanpassen.

De projecten

Om in Timewax de planning te maken halen we ook automatisch de projecten uit Exact Online op. Pas je een project in Exact Online aan, dan voeren we die wijziging automatisch voor je uit in Timewax.

In Exact Online kan je een project onderverdelen met uursoorten of een Work Breakdown Structure (WBS). Beide onderverdelingen nemen we over, inclusief de begrote uren.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Een illustratie van een tablet met een medewerker zijn planning

Van uren verantwoorden naar baas over eigen agenda

Bekrachtig je medewerkers.

Een illustratie van een man die achter zijn bureau uren goedkeurt met een stempel

Best practices in het autoriseren van uren

Efficiënt grip houden op tijdschrijven.

Wij maken gebruiken van de Exact Online-integratie

Plannen met Exact Online? Probeer Timewax eens.

Want dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…