Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Google Agenda | 2 weg koppeling

0.00

Er is geen betere planning, dan een volledige planning. De Google Agenda 2-weg koppeling is perfect voor organisaties waar medewerkers zelf afspraken mogen plannen in Google Agenda.

 

Boekt een medewerker een afspraak, dan verschijnt deze automatisch op het digitale planbord van de planner. Zo heeft je planner altijd een volledig beeld van de beschikbaarheid van je medewerkers. Afspraken die de planner in Timewax boekt worden vervolgens automatisch in de Google agenda van de medewerker geplaatst.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Plannen in Google Agenda

Dankzij de Google Agenda 2-weg koppeling kan een medewerker probleemloos de planning bijwerken vanuit Google Agenda. Afspraken worden automatisch als boekingen in het planbord van Timewax geplaatst. Zo weet je altijd waar je medewerkers mee bezig zijn, hou je eenvoudig grip op de bezetting en voorkom je dubbele afspraken in de planning. Afhankelijk van de rechten van de medewerker, kan hij of zij ook bestaande planningsboekingen via Google Agenda aanpassen.

Plugin

Met de Timewax plugin voor Google Agenda kunnen medewerkers hun afspraken in de agenda van Google ook koppelen aan een project en activiteit in Timewax. Zo kunnen medewerkers op een vertrouwde en laagdrempelige manier plannen in Google Agenda, waarbij afspraken aan de juiste projecten worden toegekend. Dit leidt tot een beter inzicht in de planning per project en een nauwkeurige rapportage van de bezetting.

Slimme synchronisatie

Bij het instellen van de 2-weg koppeling kan je bepalen hoe afspraken in Google Agenda in Timewax verwerkt moeten worden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen afspraken te importeren die gekoppeld zijn aan projecten en activiteiten.

Je kan er ook voor kiezen om alle niet gekoppelde afspraken te importeren als zogenaamde notitieboekingen. Op deze manier heb je in Timewax een volledig inzicht in alle bezigheden van je medewerkers en hun beschikbaarheid, zonder dat dit leidt tot een onzuivere rapportage van de bezetting en de productiviteit.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiƫntie

Een illustratie van twee personen; een ervan als een dictator in militair uniform en de andere in overhemd

Plannen als dictator of als democraat

Welke manier van plannen past jouw organisatie het beste?

Laat me weten wanneer de integratie er is

Vergelijkbare integraties…