Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Google Drive

0.00

Google Drive is een document management systeem. Met deze integratie kan je bestanden in Google Drive koppelen aan stamgegevens en transacties in Timewax. Daarmee hoef je bestanden niet meer op meerdere plekken vast te leggen en bespaar je tijd.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Bestanden

Met Google Drive kan je met je collega’s samenwerken aan bestanden en ze met elkaar delen. Google Drive bewaart alle bestanden op één plek en zorgt ervoor dat alle bestanden altijd geback-upt worden.

Je kan eenvoudig alle toegang tot je bedrijfsinformatie beheren door te bepalen wie toegang heeft tot welke bestanden en mappen en welke rechten ze daarop hebben.

Je kan bestanden rechtstreeks delen met je collega’s, zodat ze geen bestanden meer hoeven op te zoeken. Google Drive maakt het delen, synchroniseren en organiseren van bestanden heel eenvoudig.

Je bestanden koppelen

Deze integratie koppelt je Timewax account aan je Google account. Je kan je Google Drive bestanden in Timewax koppelen aan:

Klanten

Projecten

Resources

Planningsboekingen

Geautoriseerde toegang

In Timewax slaan we niet het daadwerkelijke bestand op, maar alleen de link naar het bestand in jouw Google Drive account. Als collega’s in Timewax op het bestand klikken, dan worden ze doorverwezen naar Google Drive om daar het bestand te bekijken of te downloaden.

De rechten om een bestand te lezen of te wijzigen zijn in Google Drive gedefinieerd. Om Google Drive bestanden te koppelen aan stamgegevens of transacties in Timewax, dien je als gebruiker je Google account eenmalig te koppelen aan je Timewax account. Collega’s die alleen bestanden willen bekijken vanuit Timewax, hoeven hun Google account niet te koppelen.

Laat me weten wanneer de integratie er is

Vergelijkbare integraties…