Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iCalendar

0.00

Breng de planning naar het agendasysteem van jouw bedrijf met onze iCalendar (Internet Agenda) functie. Op die manier hebben medewerkers hun planningsboekingen uit Timewax inzichtelijk in een aparte agenda.

Korte info
Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Internet Agenda

Met de iCalendar functie kan iedere medewerker de planning bekijken met een extra agenda in je favoriete agenda-systeem. Een Internet Agenda is feitelijk een abonnement op een bestand. Timewax werkt elke 5 minuten het bestand voor elke medewerker bij.

Wil je de planning integreren in je persoonlijke  agenda in plaats van een extra agenda? Bekijk dan onze koppelingen met Office 365 Outlook of Google Agenda.

Microsoft Outlook

In Microsoft Outlook kun je een Internet Agenda toevoegen. Dit is een standaard functie in Outlook. Je hebt geen plugins of andere software nodig. Je voert hier de Timewax link in en Outlook regelt de rest.

In Outlook 2016 en eerdere versies wordt er elke paar minuten gekeken of je nieuwe e-mail hebt. Op datzelfde moment worden ook automatisch de Internet Agenda’s bijgewerkt met nieuwe en gewijzigde planningsboekingen uit Timewax. In Office 365 wordt dit centraal door Microsoft geïnitieerd op een paar momenten gedurende de dag.

Google Calendar

Google Calendar werkt op dezelfde manier. Je kunt een extra agenda toevoegen op basis van een URL. Google werkt automatisch de agenda bij met nieuwe en gewijzigde boekingen uit Timewax.

Een aardige functie in Google is dat je notificaties kunt instellen. Google stuurt je dan automatisch een e-mail of SMS bij mutaties van boekingen. Je kunt ook een dagelijks overzicht toegestuurd krijgen. Net als bij Office 365 werkt Google de agenda een paar keer per dag bij.

Apple Calendar

In de agenda van Apple kun je een ook een agenda URL toevoegen. Je kunt zelf instellen hoe vaak je de agenda ge-update wilt hebben. We adviseren dit op 5 minuten te zetten zodat medewerkers altijd up-to-date zijn.

Voor meer informatie over de activiteit kun je de boekingen open klikken. Net als in Outlook en Google kun je ook de planning agenda’s van collega’s bijsluiten. Erg handig als je vaak met dezelfde collega’s samenwerkt.

Voortgang rapporteren

Je kan de iCalendar functie zo instellen dat er een link in iedere boeking wordt opgenomen. Hiermee kan de voortgang gerapporteerd worden. Medewerkers openen dan de boeking en klikken op de link.

Dit opent hun browser met een scherm waarin ze de voortgang voor die activiteit kunnen aangeven. Op deze manier kunnen medewerkers direct vanuit hun agenda-systeem de voortgang rapporteren.

Wil je de iCalendar integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…