Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

iCalendar

0.00

Met de iCalendar functie plaats je eenvoudig de planning in de agenda van je medewerker, zodat zij de planningsboekingen uit Timewax overzichtelijk in een aparte agenda binnen krijgen. Deze functie werkt zonder problemen samen met het favoriete agendasysteem van jouw bedrijf.

 

Wil je de planning integreren in je persoonlijke agenda? Bekijk dan onze koppelingen met Office 365 Outlook of Google Agenda.

Quick info

Beschrijving

Alles in één agenda

Met de iCalendar functie plaatsen we automatisch de planning in de agenda van een medewerker. Zo heeft elke medewerker toegang tot een extra agenda met zijn of haar project planning. De functie werkt met je favoriete agenda-systeem, omdat het werkt als een Internet Agenda. Dit is feitelijk een bestand waar jij je op abonneert. Timewax werkt dit bestand elke vijf minuten voor elke medewerker bij.

Voortgang

Je kan de iCalendar functie zo instellen dat er in elke boeking een voortgangslink staat. De link opent een nieuw venster, zodat de medewerker de voortgang van een activiteit kan rapporteren. Met deze functie kan een medewerker direct vanuit hun planning in de agenda de voortgang rapporteren, zonder eerst in Timewax in te moeten loggen.

Eenvoudig instellen

Het activeren van de koppeling is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een agenda-link uit Timewax te kopiëren en daarna te plakken in de agenda-software na keuze. Je kan er ook voor kiezen de agenda-link naar een medewerker toe te mailen. Na het invullen regelt de software de rest en zal de planning in de agenda verschijnen.

Werkt met je huidige agenda’s

De koppeling werkt met nagenoeg alle digitale agenda’s, zoals Microsoft Outlook, Office 365, Google Agenda en Apple Agenda. Je hebt geen plugins nodig, want veel programma’s bieden deze optie standaard. Hoe vaak de planning in de agenda wordt bijgewerkt is afhankelijk van de software die je gebruikt. Outlook 2016 en eerder werkt de planning bij, tegelijk met het ophalen van nieuwe e-mails. In Office 365 en Google Agenda wordt het ophalen van de planning centraal geïnitieerd. Dit gebeurd op een paar momenten gedurende de dag.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Lees de blog

Plannen als dictator of als democraat

Welke manier van plannen past jouw organisatie het beste?

Lees de blog

Een illustratie van de planning van een medewerker in Outlook

De planning in Outlook, 4 best practices

Waar je allemaal op moet letten als je met Outlook integreert

Lees de blog

Wil je de planning in de agenda zien?

Want dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend en zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Andere suggesties…