Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Microsoft Outlook | 1 weg koppeling

0.00

Integreer je planning in Microsoft Outlook van Office 365. Op die manier hebben medewerkers al hun persoonlijke afspraken en planningsboekingen uit Timewax in hun persoonlijke agenda.

Quick info

Beschrijving

Eén agenda

De planning bijwerken in de persoonlijke agenda van de medewerker is bij uitstek geschikt voor bedrijven waar een afspraak en een planningsboeking hetzelfde karakter hebben. De koppeling werkt de agenda’s in Outlook automatisch bij.

De koppeling werkt één richting op, namelijk van Timewax naar Outlook. Als medewerkers planningsboekingen uit Timewax in hun agenda wijzigen, dan worden deze automatisch weer door Timewax overschreven met de oorspronkelijke waarden in Timewax.

Aanvullende gegevens

In de planningsboekingen worden aanvullende gegevens meegegeven, zoals de locatie, omschrijving en opmerkingen. Deze gegevens kunnen te allen tijde in Timewax worden aangepast, waarna ze automatisch naar Outlook gesynchroniseerd worden.

Naast de basisvelden kun je van de overige velden aangeven welke gesynchroniseerd moeten worden naar Outlook. Op deze manier bepaal je zelf welke gegevens relevant zijn om met je medewerkers te delen.

Voortgang rapporteren

Een speciaal veld dat je kunt delen in een planningsboeking is een voortgang link. Met deze link kan de voortgang gemeld worden met onder andere een percentage gereed en opgave van nog benodigde uren.

De link opent je browser met een voortgang-scherm voor de betreffende activiteit. Een zeer eenvoudige manier voor medewerkers om direct vanuit Outlook de voortgang te rapporteren, zonder dat ze hoeven in te loggen.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Lees de blog

Illustratie van een dictator vs. een democraat om het verschil in type planning aan te geven.

Plannen als dictator of als democraat

Welke manier van plannen past jouw organisatie het beste?

Lees de blog

Een illustratie van de planning van een medewerker in Outlook

De planning in Outlook, 4 best practices

Waar je allemaal op moet letten als je met Outlook integreert

Lees de blog

Volledig automatisch

“Het overzetten van de planning naar de agenda’s gaat nu volledig automatisch en dat scheelt veel tijd”

Olaf van der Sanden

Olaf van der Sanden | Xibis

PROJECTTEAM MANAGER

Wil je de Outlook integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…