Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Microsoft Outlook | 2 way sync

0.00

In aanvulling op de 1-weg koppeling met Microsoft Outlook in Office 365, verwerkt deze integratie alle afspraken in Outlook naar Timewax. Op die manier ontstaat in Timewax een compleet overzicht van alle afspraken van de medewerkers en hun beschikbaarheid.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

2-weg koppeling

Onze 1-weg koppeling maakt afspraken in Outlook op basis van planningsboekingen in Timewax. Met de 2-weg koppeling kan het nu ook andersom. Je kan afspraken in Outlook aanmaken en bewerken, die vervolgens automatisch aangemaakt en bijgewerkt worden in Timewax.

De koppeling werkt met een plugin die aan Outlook wordt toegevoegd. Dit stelt je in staat om afspraken te koppelen aan projecten en activiteiten in Timewax.

Synchronisatie instellingen

Bij het instellen van de 2-weg koppeling kan je bepalen hoe afspraken uit Outlook in Timewax verwerkt moeten worden. Je kan bepalen om alleen afspraken te importeren die gekoppeld zijn aan projecten en activiteiten.

Je kan ook besluiten om alle afspraken te importeren die niet gekoppeld zijn aan een project en activiteit. In Timewax worden deze dan gekoppeld aan een algemeen project en activiteit die je zelf kan instellen. Op deze manier heb je in Timewax een volledig inzicht in alle bezigheden van je medewerkers en hun beschikbaarheid.

Laat me weten wanneer de integratie er is

Vergelijkbare integraties…