Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Microsoft Outlook | 2 weg koppeling

0.00

Er is geen betere planning, dan een volledige planning. De Microsoft Outlook 2-weg koppeling is perfect voor organisaties waar medewerkers zelf afspraken rond projecten mogen plannen in Outlook.

 

Boekt een medewerker een afspraak, dan verschijnt deze automatisch op het digitale planbord van de planner. Zo heeft je planner altijd een volledig beeld van de beschikbaarheid van je medewerkers. Afspraken die de planner in Timewax boekt worden vervolgens automatisch in de Outlook-agenda van de medewerker geplaatst.

Quick info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Plannen in Outlook

Dankzij de Microsoft Outlook 2-weg koppeling kan een medewerker probleemloos de planning bijwerken vanuit Outlook. Afspraken worden automatisch als boekingen in het planbord van Timewax geplaatst. Zo weet je altijd waar je medewerkers mee bezig zijn, hou je eenvoudig grip op de bezetting en voorkom je dubbele afspraken in de planning. Afhankelijk van de rechten van de medewerker, kan hij of zij ook bestaande planningsboekingen via Outlook aanpassen.

Invoegtoepassing

Met de Timewax invoegtoepassing voor Office 365 kunnen medewerkers hun afspraken in Outlook ook koppelen aan een project en activiteit in Timewax. Zo kunnen medewerkers op een vertrouwde en laagdrempelige manier plannen in Outlook, waarbij afspraken aan de juiste projecten worden toegekend. Dit leidt tot een beter inzicht in de planning per project en een nauwkeurige rapportage van de bezetting.

Slimme synchronisatie

Bij het instellen van de 2-weg koppeling kan je bepalen hoe afspraken in Outlook in Timewax verwerkt moeten worden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen afspraken te importeren die gekoppeld zijn aan projecten en activiteiten.

Je kan er ook voor kiezen om alle niet gekoppelde afspraken te importeren als zogenaamde notitieboekingen. Op deze manier heb je in Timewax een volledig inzicht in alle bezigheden van je medewerkers en hun beschikbaarheid, zonder dat dit leidt tot een onzuivere rapportage van de bezetting en de productiviteit.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Lees de blog

Illustratie van een dictator vs. een democraat om het verschil in type planning aan te geven.

Plannen als dictator of als democraat

Welke manier van plannen past jouw organisatie het beste?

Lees de blog

Een illustratie van de planning van een medewerker in Outlook

De planning in Outlook, 4 best practices

Waar je allemaal op moet letten als je met Outlook integreert

Lees de blog

Wil je de Outlook integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…