Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Microsoft Sharepoint

0.00

Microsoft Sharepoint in Office 365 is een document management systeem. Met deze integratie kan je bestanden in Sharepoint koppelen aan stamgegevens en transacties in Timewax. Daarmee hoef je bestanden niet meer op meerdere plekken vast te leggen en bespaar je tijd.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Bestanden

Met Microsoft Sharepoint kan je met je collega’s samenwerken aan bestanden en ze met elkaar delen. Sharepoint bewaart alle bestanden op één plek en zorgt ervoor dat alle bestanden altijd geback-upt worden.

Je kan eenvoudig alle toegang tot je bedrijfsinformatie beheren door te bepalen wie toegang heeft tot welke bestanden en mappen en welke rechten ze daarop hebben.

Je kan bestanden rechtstreeks delen met je collega’s, zodat ze geen bestanden meer hoeven op te zoeken. Sharepoint maakt het delen, synchroniseren en organiseren van bestanden heel eenvoudig.

Je bestanden koppelen

Deze integratie koppelt je Timewax account aan je Office 365 account. Je kan je Sharepoint bestanden in Timewax koppelen aan:

Klanten

Projecten

Resources

Planningsboekingen

Geautoriseerde toegang

In Timewax slaan we niet het daadwerkelijke bestand op, maar alleen de link naar het bestand in jouw Sharepoint omgeving. Als collega’s in Timewax op het bestand klikken, dan worden ze doorverwezen naar Sharepoint om daar het bestand te bekijken of te downloaden.

De rechten om een bestand te lezen of te wijzigen zijn in Sharepoint gedefinieerd. Om Sharepoint bestanden te koppelen aan stamgegevens of transacties in Timewax, dien je als gebruiker je Office 365 account eenmalig te koppelen aan je Timewax account. Collega’s die alleen bestanden willen bekijken vanuit Timewax, hoeven hun Office 365 account niet te koppelen.

Laat me weten wanneer de integratie er is

Vergelijkbare integraties…