Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

OutSmart

0.00

OutSmart is de digitale oplossing voor de papieren werkbon. Vanuit Timewax kan je automatisch werkbonnen aanmaken in OutSmart. Geschreven uren en verbruikte materialen worden vanuit OutSmart weer teruggekoppeld naar Timewax.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Van planning naar werkbon

In Timewax maak je gebruik van het planbord voor het plannen van medewerkers op projecten. Maak een planningsboeking definitief en de boeking wordt automatisch een werkbon in OutSmart.

Je medewerker ontvangt hierover een bericht in OutSmart, zodat het duidelijk is dat hij of zij is ingepland op een nieuw project. Dit bericht toont een projectomschrijving en de eventuele aantekeningen en opmerkingen. Is de medewerker klaar met het project, dan kan hij of zij in OutSmart de verbruikte uren en benodigdheden registreren. Met een tablet is het mogelijk om werkbonnen op locatie af te tekenen en foto’s toe te voegen.

Rapportage en facturering

Direct na het afronden van de opdracht, wordt de status teruggekoppeld naar het planbord in Timewax. De werkbon kan door OutSmart als PDF naar de klant gemaild. Het is ook mogelijk om de gebruikte uren en benodigdheden te factureren.

De werkelijk uren worden automatisch door Timewax in de planning en de medewerker zijn urenstaat verwerkt. De verbruikte materialen worden als kostenposten op de projecten toegevoegd. Afhankelijk van de gemaakte prijsafspraken worden de uren en materialen tegen de juiste prijs gefactureerd.

Wil je de OutSmart integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…