Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

SecureLogin

0.00

SecureLogin is de Single Sign-on oplossing voor administratie- en accountantskantoren. Met de integratie met Timewax kan je met één klik vanuit een centrale plek inloggen. Dit geeft meer gemak en veiligheid.

Quick info

Beschrijving

Gemak

Je kunt SecureLogin het beste vergelijken met het bureaublad op je computer, maar dan online. Je hebt alle diensten waar je gebruik van maakt in één overzicht en je kunt met één klik inloggen bij meer dan 200 applicaties.

Je kan SecureLogin compleet aanpassen naar je eigen huisstijl. Daarnaast kan je informatiebronnen als Twitter, Youtube en Vimeo gemakkelijk beschikbaar stellen op het dashboard van de gebruiker.

Controle & beveiliging

Het SecureLogin platform biedt je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in wie welke applicaties (en hoe vaak) gebruikt en om snel en doelgericht toegang te geven aan de juiste personen en toegangsblokkades op te werpen wanneer nodig.

Gegevens worden beveiligd opgeslagen in ISO en NEN gecertificeerde hosting faciliteiten. Alle in- en uitgaande verbindingen worden op meerdere niveaus beveiligd.

Wet- & regelgeving

Om datalekken te voorkomen, moeten bedrijven en overheden die persoonsgegevens gebruiken volgens de AVG hiervoor passende, technische en organisatorische maatregelen nemen.

SecureLogin is een pragmatische oplossing voor het geven van toegang tot kritische applicaties. Het gebruik van SecureLogin geeft een eenvoudige methode om beleidsmatig uit te schrijven welke acties zijn genomen in het kader van de AVG.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Lees de blog

Een illustratie van een laptop en een smartphone die beveiligt worden door bewakingscamera's

3 manieren om je planning te beveiligen

Hoe hou je grip op klantgegevens, persoonsgegevens en toegang tot data?

Lees de blog

Een illustratie van een computer die een planbord toont waar ook een groot zwaar slot omheen hangt

Wat betekent de AVG voor het plannen?

De nieuwe regels op het gebied van privacy van persoonsgegevens

Lees de blog

Wil je de SecureLogin integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…