Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Slack

0.00

Vanuit Timewax sturen we allerlei meldingen naar gebruikers, bijvoorbeeld per e-mail. Met de koppeling tussen Timewax en Slack, kunnen gebruikers deze meldingen nu ook direct in hun Slack Workspace ontvangen. Je kunt hier de app aan je workspace toevoegen.

Quick info

Beschrijving

Meldingen

Gebruikers zien deze meldingen als een bericht in zowel de desktop alsook de mobiele app van Slack. Denk bijvoorbeeld aan meldingen van nieuwe taken, gewijzigde boekingen, ingediende voortgang op je project, goed te keuren uren, onkosten, verlof, resource aanvragen en nog veel meer.

Actiegericht

Sommige meldingen die actie vereisen, bevatten een link naar het desbetreffende item in Timewax. Door op te link te klikken ga je bijvoorbeeld direct naar een verlofaanvraag toe om deze goed te keuren.

Zelf instellen

In Timewax kunnen gebruikers zelf instellen welke meldingen ze in Slack willen ontvangen. Om met deze koppeling te werken, hoeven gebruikers alleen hun Slack account te koppelen aan hun Timewax account.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Lees de blog

Een illustratie van een laptop die de voortgang van verschillende projecten weergeeft

Hoe organiseer je het rapporteren van project voortgang?

Over project omvang, gedrag en frequentie

Lees de blog

Een illustratie van een planbord met een capaciteitsplanning die gaat boksen met een to-do list

Capaciteitsplanning vs. To-do planning

Welke methode van plannen past het beste bij jouw bedrijf?

Lees de blog

Wil je de Slack integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.