Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Teamleader

0.00

Teamleader is software voor CRM, projectmanagement en facturering. Met deze koppeling worden klanten en projecten uit Teamleader automatisch aangemaakt in Timewax.

Quick info
Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Klanten

Nieuwe bedrijven (klanten) in Teamleader worden automatisch doorgegeven naar Timewax. Wijzigingen in de gegevens van bedrijven in Teamleader worden automatisch gesynchroniseerd met de gegevens van klanten in Timewax.

Voor planningsdoeleinden worden in Timewax de adresgegevens van de bedrijven uit Teamleader overgenomen. Standaard wordt dit adres in de project planning gebruikt, maar dit kan indien nodig worden aangepast.

Projecten

Nieuwe projecten in Teamleader worden automatisch doorgegeven aan Timewax. Ook wijzigingen van de projectgegevens in Teamleader worden automatisch gesynchroniseerd met de projectgegevens in Timewax.

In Teamleader kan je projecten onderverdelen in mijlpalen. De koppeling neemt ook deze mijlpalen over naar Timewax, inclusief de begrote uren. Ook tussentijdse wijzigingen worden automatisch in Timewax bijgewerkt.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Lees de blog

Een illustratie van een tablet met een medewerker zijn planning

Van uren verantwoorden naar baas over eigen agenda

Bekrachtig je medewerkers

Lees de blog

Een illustratie van een man die achter zijn bureau uren goedkeurt met een stempel

Best practices in het autoriseren van urenstaten

Efficiënt grip houden op tijdschrijven

Lees de blog

Wil je de Teamleader integratie actief zien?

Want dat kan! Neemt contact met ons op en je hoort zo spoedig mogelijk van ons. Interesse in een gratis proefversie? Je kan Timewax 30 dagen lang gratis uitproberen. Dat is genoeg tijd om alle functies te testen of ze goed bij jouw organisatie passen.