Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Timewax API

0.00

Met onze API kan je naadloos integraties maken met je eigen systemen. Je kan zowel stamgegevens als transactionele gegevens in Timewax opvragen, aanmaken, bewerken en verwijderen.

Korte info
Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Wat is een API?

API staat voor Application Programming Interface. Een API is een softwarematige intermediair die twee applicaties in staat stelt om met elkaar te praten. In andere woorden is een API de boodschapper die jouw verzoek aflevert aan de partij waar je het verzoek aan richt en vervolgens ook een antwoord teruggeeft. Een API maakt het makkelijker om een integratie te ontwikkelen op basis van bouwstenen.

Services

In principe kan je alle bewerkingen in de front-end van onze software ook uitvoeren met onze API. Je kan stamgegevens en transactionele gegevens opvragen, aanmaken, bewerken en verwijderen. Bij stamgegevens moet je denken aan klanten, projecten, resources, competenties en gebruikers. Transactionele gegevens omvatten resource boekingen, urenstaten, Gantt Charts, facturen, offertes, kostenposten en inkoopfacturen.

Technische details

De Timewax API is op https://api.timewax.com beschikbaar als een http(s) service. Met een POST request worden gegevens verstuurd naar de XML Timewax server. Op basis van dit request worden XML gegevens teruggegeven. Elke service heeft zijn eigen URL, request en response definitie. Alle services worden geautoriseerd op basis van een token dat wordt verkregen met Timewax login gegevens. Voor de technische documentatie zie dit support artikel.

Wil je de Timewax API in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…