Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Timewax API

0.00

Met de Timewax API kan je naadloos integraties maken tussen je eigen bestaande software systemen en Timewax. Je kan zowel stamgegevens als transactionele gegevens in Timewax opvragen, aanmaken, bewerken en verwijderen.

Korte info
Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Wat is de Timewax API?

API staat voor Application Programming Interface. Met een API koppel je twee applicaties aan elkaar, zodat deze met elkaar kunnen ‘praten’. In andere woorden een API is een boodschapper. Deze boodschapper brengt verzoeken en antwoorden heen en weer, zodat informatie tussen softwarepakketten kan stromen. Zo kan je deze gegevens gebruiken, zoals voor het maken van een planning. Met een API werk je met digitale bouwstenen, waardoor je gemakkelijk zelf een integratie kan bouwen.

Services

In principe kan je alle bewerkingen die je via de Timewax-omgeving kan uitvoeren, ook uitvoeren met de Timewax-API. Je kan dus van alles met stamgegevens en transactionele gegevens doen, zoals gegevens opvragen, aanmaken, bewerken en verwijderen.

Stamgegevens zijn bijvoorbeeld klanten, projecten, resources, competenties en gebruikers. Transactionele gegevens is data zoals resource boekingen, urenstaten, Gantt Charts, facturen, offertes, kostenposten en inkoopfacturen.

Technische details

De Timewax API is beschikbaar op https://api.timewax.com als een http(s) service. Met een POST request worden gegevens verstuurd naar de XML Timewax server en op basis van deze aanvraag worden XML gegevens teruggegeven. Elke service heeft zijn eigen URL, opvraag en response definitie. Alle services worden geautoriseerd op basis van een token dat wordt verkregen met Timewax login gegevens. Wil je in de technische documentatie duiken, bekijk dan dit support artikel.

Een krachtig middel

“De Timewax-API is een erg krachtig middel. Je kan hierdoor zo veel meer met je planningsdata doen.”

Portret van Kendra van Zessen van KPN Werkplek

Kendra van Zessen | KPN Werkplek

PROJECTMANAGER

Wil je de Timewax API in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…