Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Timewax Single Sign On

0.00

Met Timewax Single Sign On kunnen de medewerkers van je bedrijf met een klik inloggen in de software van Timewax. Met Single Sign On verbeter je de beveiliging en de beheersbaarheid van de gebruikte software binnen je bedrijf.

Quick info
Categorie: Tag:

Beschrijving

Met één klik inloggen

Activeer je Timewax Single Sign On, dan krijgt je organisatie een eigen inlogpagina van ons. Via deze pagina kunnen je medewerkers met een klik inloggen in de software. Dit is mogelijk dankzij de XML-technologie genaamd SAML. Deze technologie verhoogt de veiligheid door de gehele toegangsaanvraag tot de software te versleutelen. Hierdoor komt het standaard inloggen door het invullen van een gebruikersnaam en wachtwoord te vervallen.

Identity provider

Timewax Single Sign On ‘praat’ namelijk met het Identity provider systeem (IdP) van je organisatie. Dit is de centrale user management software op het netwerk van je bedrijf. Met deze software bepaal je welke medewerker welke software mag gebruiken. Klikt de medewerker op de inlogknop van Timewax, dan controleert de koppeling of deze medewerker volgens de IdP toegang heeft. Is dat het geval, dan wordt direct zijn of haar Timewax-account geladen.

Verbeter de beveiliging

Door Timewax Single Sign On te activeren plaats je een extra beveiligingslaag over je Timewax-omgeving. Je medewerkers hoeven dan voor Timewax geen losse gebruikersnaam en wachtwoord meer te onthouden. Ondanks dat iedereen weet dat je wachtwoorden niet moet recyclen, doen veel medewerkers dit toch. Met deze extra beveiligingslaag voorkom je dat je Timewax-account wordt blootgesteld aan dit risico. Bovendien kun je de toegang tot Timewax nu ook centraal beheren. Je maakt IT-infrastructuur veiliger en voor medewerkers wordt het ook makkelijker, omdat ze met een klik inloggen in Timewax.

Een illustratie van een software koppeling

Je planning software koppelen: 5 voordelen

Koppelen voor efficiëntie

Lees de blog

Een illustratie van een laptop en een smartphone die beveiligt worden door bewakingscamera's

3 manieren om je planning te beveiligen

Hoe hou je grip op klantgegevens, persoonsgegevens en toegang tot data?

Lees de blog

Een illustratie van een computer die een planbord toont waar ook een groot zwaar slot omheen hangt

Wat betekent de AVG voor het plannen?

De nieuwe regels op het gebied van privacy van persoonsgegevens

Lees de blog

Vergelijkbare integraties…