Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

Twinfield

0.00

Met deze koppeling worden alle klantgegevens uit Twinfield overnomen. Geautoriseerde facturen uit Timewax worden automatisch met verkoopboekingen verwerkt in het grootboek van Twinfield.

Korte info
Categorie: Tag:

Beschrijving

Klanten

Uit Twinfield worden automatisch nieuwe klanten (debiteuren) overgenomen naar Timewax. Ook wijzigingen in klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd naar Timewax.

Ten behoeve van facturering in Timewax worden de betaaltermijn en de factuuradres gegevens overgenomen. Deze gegevens kunnen optioneel nog op de facturen worden aangepast.

Verkoopboekingen

In Timewax kan per project de facturering plaatsvinden. Na het autoriseren van de facturen worden automatisch verkoopboekingen gemaakt in de betreffende administratie van Twinfield.

In Timewax kan de boekingsgang van de verkoopboekingen worden ingesteld, zoals de administratie, de grootboekrekeningen voor debiteuren, omzet, BTW en eventueel te gebruiken kostenplaatsen.

Wil je de Twinfield integratie in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Extra informatie

Edition

Enterprise, Professional