Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Follow Us

WerkbonApp

0.00

WerkbonApp is de digitale oplossing voor de papieren werkbon. Vanuit Timewax kan je automatisch werkbonnen aanmaken in de WerkbonApp. Geschreven uren en verbruikte materialen worden vanuit de WerkbonApp weer teruggekoppeld naar Timewax.

Korte info
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Van planning naar werkbon

In Timewax maak je gebruik van het planbord voor het plannen van medewerkers op projecten. Bij het definitief maken van een planningsboeking wordt automatisch de werkbon aangemaakt.

De medewerker ontvangt een bericht in WerkbonApp dat er een nieuwe werkbon klaar staat, inclusief een omschrijving en opmerkingen. In WerkbonApp kun je de werkelijke uren en verbruikte materialen registreren, op de tablet laten aftekenen en eventueel foto’s toevoegen.

Rapportage en facturering

Bij het afronden van de werkbon, wordt de status teruggekoppeld naar het planbord in Timewax en wordt de werkbon automatisch als PDF gemaild naar de klant. Optioneel kunnen de werkelijke uren en verbruikte materialen ook gefactureerd worden.

De werkelijke uren worden automatisch verwerkt in de urenstaat van de medewerker. De verbruikte materialen worden als kostenposten op de projecten toegevoegd. Afhankelijk van de prijsafspraken worden de uren en materialen tegen de juiste prijs gefactureerd.

Wil je de Werkbon App in actie zien?

Dat kan, gratis en 30 dagen lang. Je kan meteen ook alle andere functies van onze software uitproberen, geheel vrijblijvend zonder je credit card gegevens achter te laten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

Vergelijkbare integraties…