Office 365 Outlook koppeling

Waar je met de iCalendar functie de planning in een extra agenda krijgt, werkt deze koppeling met de standaard Outlook agenda in Office 365. Medewerkers hebben dan al hun afspraken en planningsboekingen in één agenda.

Outlook Office 365

Eén agenda


De planning bijwerken in de standaardagenda's is bij uitstek geschikt voor bedrijven waar een afspraak en een planningsboeking hetzelfde karakter hebben. De koppeling werkt de agenda's in Office 365 automatisch bij.


De koppeling werkt één richting op, namelijk van Timewax naar Office 365. Als medewerkers planningsboekingen uit Timewax in hun agenda wijzigen, dan worden deze automatisch weer door Timewax overschreven met de oorspronkelijke waarden in Timewax.

  • Office 365 day
  • Office 365 week

Aanvullende gegevens


In de planningsboekingen worden aanvullende gegevens meegegeven, zoals de locatie, omschrijving en opmerkingen. Deze gegevens kunnen te allen tijde in Timewax worden aangepast, waarna ze automatisch naar Office 365 gesynchroniseerd worden.


Naast de basisvelden kun je van de overige velden aangeven welke gesynchroniseerd moeten worden naar Office 365. Op deze manier bepaal je zelf welke gegevens relevant zijn om met je medewerkers te delen.

  • Office 365 details
  • Office 365 details 2

Voortgang rapporteren


Een speciaal veld dat je kunt delen in een planningsboeking is een voortgang link. Met deze link kan de voortgang gemeld worden met onder andere een percentage gereed en opgave van nog benodigde uren.


De link opent je browser met een voortgang-scherm voor de betreffende activiteit. Een zeer eenvoudige manier voor medewerkers om direct vanuit Office 365 de voortgang rapporteren, zonder dat ze hoeven in te loggen.

  • iCalendar Google progress
  • iCalendar progress
Optin Architect