Office 365 SharePoint koppeling

Met deze koppeling combineer je de kracht van Timewax met die van Office 365 op het gebied van samenwerken en documentbeheer. Deze koppeling is ontwikkeld door IRRUS, een Microsoft Cloud specialist. Neem contact op voor een gratis proefversie.

SharePoint Office 365

Team sites


Met SharePoint voor Office 365 beschik je over een online platform om eenvoudig al je documenten op te slaan en te delen. Dit bevordert kennisdeling en samenwerking binnen projecten en bespaart bovendien dubbel werk.

Met projectportalen voor Timewax kun je voor elk project in Timewax een team site aanmaken waarin je met je team kunt samenwerken. Je kunt ook zonder extra kosten externe gebruikers toegang geven tot deze team sites. Alle documenten van kun je direct openen en bewerken op je telefoon of tablet.

  • Team sites

Document management


Projectdocumenten en (e-mail)communicatie bewaar je zo eenvoudig op één centrale plek. Alle relevante projectinformatie uit Timewax, inclusief projectnotities, notulen, e-mails, documenten en de project planning zijn direct beschikbaar voor alle leden van een projectteam.

Alle documenten die je binnen de team site opslaat worden geïndexeerd op de projectnaam en klantnaam zoals deze in Timewax zijn vastgelegd. Zo kun je eenvoudig door alle team sites naar de juiste documenten zoeken. Daarnaast wordt ook automatisch versiebeheer van documenten ondersteund.

  • Document management

Project planning


Als je in Timewax met de Gantt Chart functie een project planning hebt gemaakt, dan komt deze ook automatisch beschikbaar in de team site. Net als in Timewax worden de activiteiten met de doorlooptijd afgebeeld. Per activiteit zie je de startdatum, einddatum en het percentage van de voortgang.


De project planning wordt automatisch geactualiseerd, dus teamleden zien altijd de laatste versie van de planning in Timewax. Naast de project planning worden ook algemene gegevens van het project weergegeven, zoals de klant, contactgegevens, projectmanager en de status.

  • Project planning