WerkbonApp

Timewax heeft een integratie met WerkbonApp. Hiermee maak je vanuit Timewax automatisch werkbonnen aan. Geschreven uren en verbruikte materialen worden vanuit de WerkbonApp weer teruggekoppeld naar Timewax.

WerkbonApp

Van planning naar werkbon


In Timewax maak je gebruik van het planbord voor het plannen van medewerkers op projecten. Bij het definitief maken van een planningsboeking wordt automatisch de werkbon aangemaakt.


De medewerker ontvangt een bericht in Werkbonapp dat er een nieuwe werkbon klaar staat, inclusief een omschrijving en opmerkingen. In WerkbonApp kun je de werkelijke uren en verbruikte materialen registreren, op de tablet laten aftekenen en eventueel foto’s toevoegen.

  • Van planning naar werkbon

Rapportage en facturering


Bij het afronden van de werkbon, wordt de status teruggekoppeld naar het planbord in Timewax en wordt de werkbon automatisch als PDF gemaild naar de klant. Bij de Plus editie van Timewax kunnen de werkelijke uren en verbruikte materialen ook gefactureerd worden.


Werkelijke uren worden dan automatisch verwerkt in de urenstaat van de medewerker. De verbruikte materialen worden als kostenposten op de projecten toegevoegd. Afhankelijk van de prijsafspraken worden de uren en materialen tegen de juiste prijs gefactureerd.

  • Rapportage en facturering