Online planbord voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Illustratie van het Timewax planbord op een laptop
Illustratie van het Timewax planbord op een laptop

Online planbord voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Waarom ons online planbord?

Omdat je er geld mee kunt verdienen. Het is een simpele rekensom. Tijd is nog steeds geld en onze software helpt je om het meeste uit die tijd te halen. Bereken hier wat beter plannen oplevert.

Een illustratie van een stopwatch

Bespaart tijd

Weg met tijdrovende spreadsheets, planning vergaderingen, e-mails en telefoontjes. Iedereen is altijd en overal up-to-date met de planning.

Een illustratie van een raket

Versnelt projecten

Het helpt je om de juiste mensen aan de juiste projecten op het juiste moment toe te wijzen. Dat verbetert de kwaliteit en versnelt projecten.

Een illustratie van een grafiek waarop een stijgende lijn is getekend.

Verhoogt de productiviteit

Minder wachtende resources en minder pieken en dalen verbeteren de productiviteit. Dat komt direct tot uiting in je omzet en winst.

Omschakelen naar iets professionelers

“Kleinere bedrijven kunnen het plannen vaak prima af met een Excel-document. Op een gegeven moment moet je als bedrijf de omslag maken naar iets professionelers, zoals Timewax.”

Portret van Kendra van Zessen van KPN Werkplek

Kendra van Zessen | KPN Werkplek

PROJECTMANAGER

Functies die er toe doen

Wij zijn multi-platform: gebruik elke desktop browser of smartphone. We maken zelfs een uitstapje naar je agenda-systeem. Meer nodig? Gebruik onze API voor naadloze integratie met je systemen.

Online planbord

Het online planbord geeft in een oogopslag inzicht in alle projecten en medewerkers. Je kunt aanvragen indienen en medewerkers plannen door ze simpelweg te slepen op projecten.

Drag & drop

Meerdere views

Resource aanvragen

Herhalende boekingen

Alerts en e-mails

Faciliteer zelfplanning door je medewerkers

Koppel de Outlook-agenda aan onze planning software
Slimme 2-weg koppeling, zelf te configureren
Plannen direct vanuit Outlook met onze add-in
Altijd volledig inzicht in de beschikbaarheid

Mobiele app

Met de Mobiele app voor iOS en Android hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun planning. Ze kunnen ook werkelijk gemaakte uren en de voortgang indienen. Perfect voor medewerkers in de buitendienst.

Planning

Navigatie

Bestanden

Voortgang

Urenstaten

Je kan de software die je al gebruikt aan ons online planbord koppelen.

Dit is handig, want zo hoef jij je gegevens niet dubbel te onderhouden. Je kan hiervoor een van onze basiskoppelingen gebruiken. Ben je een technische nerd? Dan kan je met onze API ook zelf koppelingen maken.

Doe je mee?

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze graag bij. Mogen wij jou helpen?

Mark de Jong

MEDEOPRICHTER TIMEWAX

Ter vervanging van het fysieke planbord

“We hebben ons laten inspireren door ouderwetse planborden met magneetjes en kaartjes. Die werken namelijk erg goed: lekker visueel en plannen is simpelweg een magneetje of kaartje verschuiven. Iedereen snapt meteen hoe je met zo’n ding moet werken.”

“Fysieke borden hebben echter wel hun beperkingen. Als je verder vooruit wilt plannen of veel resources hebt dan loop je al snel uit je bord. Daarom hebben wij een geavanceerd en volledig online planbord ontwikkeld dat bovendien de planning direct met iedereen deelt.”

Je hebt helemaal naar beneden gescrold.

Probeer het uit. 30 dagen lang kun je gratis alle functies geheel vrijblijvend testen. Geen credit card nodig. Aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.