FUNCTIESKLANTENPRIJZENSTART PROEFVERSIE

Waarom onze online planning software?

Omdat je er geld mee kunt verdienen. Het is een simpele rekensom. Tijd is nog steeds geld en onze software helpt je om het meeste uit die tijd te halen. Verspil geen tijd en start een gratis proefversie.

Bespaart tijd

Weg met tijdrovende spreadsheets, planning vergaderingen, e-mails en telefoontjes. Iedereen is altijd en overal up-to-date met de planning.

Versnelt projecten

Het helpt je om de juiste mensen aan de juiste projecten op het juiste moment toe te wijzen. Dat verbetert de kwaliteit en versnelt projecten.

Verhoogt de productiviteit

Minder wachtende resources en minder pieken en dalen verbeteren de productiviteit. Dat komt direct tot uiting in je omzet en winst.

Planbord

Agenda koppeling

Mobiele app

Verlofaanvragen

Bezetting

Gantt Chart

Urenstaten

Facturering

€ 7,-

START PROEFVERSIE

Per gebruiker per maand

Minimaal 5 gebruikers

Jaarbetaling

€ 8,5 bij maandbetaling

Voor kleine bedrijven die hun spreadsheets  voor resource planning zijn ontgroeid.

BOARD

Timewax logo
+31 35 642 4900

Online planner

Net als het ouderwetse planbord van vroeger. Het plannen van projecten en resources is simpelweg schuiven met digitale magneten.

START PROEFVERSIE

Functies die er toe doen

Wij zijn multi-platform: gebruik elke desktop browser of smartphone. We maken zelfs een uitstapje naar je agenda-systeem. Meer nodig? Gebruik onze API voor naadloze integratie met je systemen.

Planbord

Het Planbord geeft in een oogopslag inzicht in alle projecten en medewerkers. Je kunt aanvragen indienen en medewerkers plannen door ze simpelweg te slepen op projecten.

We koppelen met de software die je al gebruikt.

Drag & drop

Meerdere views

Resource aanvragen

Herhalende boekingen

Alerts en e-mails

Mobiele app

Met de Mobiele app voor iOS en Android hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun planning. Ze kunnen ook werkelijk gemaakte uren en de voortgang indienen. Perfect voor medewerkers in de buitendienst.

Planning

Navigatie

Bestanden

Voortgang

Urenstaten

Bezetting

De Bezetting functie is een uitgebreide productiviteits- en forecasting tool. Het helpt je om de productiviteit te analyseren naar afdeling, functie en medewerkers om vroegtijdig bezettingsproblemen te signaleren.

Productiviteit

Resource aanvragen

Forecast

Grenswaarden alerts

Drill down

Ze zijn snel!

"Overstappen is eenvoudig. Stuur Timewax je gegevens en je bent klaar om te beginnen."

Simon van de Meer | Bosch Nederland

MANAGER CUSTOMER SERVICE

Gantt Chart

De Gantt Chart is erg geschikt voor het plannen van projecten met een uitgebreide structuur, afhankelijkheden tussen activiteiten en het bewaken van de voortgang. Bovendien zeer geschikt om met klanten te delen.

Work Breakdown Structure

Afhankelijkheden

Mijlpalen

Versies

Multi-project overzicht

Urenstaten

Deze functie is ontworpen om tijdschrijven zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. Met het kopiëren van de planning kan een weekstaat binnen 30 seconden worden ingediend.

Best practice invoer

Alert vervallen urenstaten

Goedkeuring workflow

Alert afgekeurde urenregels

Ontbrekende urenstaten rapport

Agenda integratie

Wij brengen de resource planning naar het agenda-systeem van jouw bedrijf. Medewerkers hebben daarmee altijd de meest actuele planning bij de hand. Ideaal voor medewerkers die op kantoor werken.

Microsoft Outlook

Google Calendar

Apple Calendar

Lotus Notes

Planbord

Agenda koppeling

Mobiele app

Verlofaanvragen

Bezetting

Gantt Chart

Urenstaten

Facturering

€ 9,-

Per gebruiker per maand

Voor kleine bedrijven die hun spreadsheets  voor resource planning zijn ontgroeid.

START PROEFVERSIE

Minimaal 5 gebruikers

Jaarbetaling

€ 11,- bij maandbetaling

PLAN

START PROEFVERSIE

Planbord

Agenda koppeling

Mobiele app

Verlofaanvragen

Bezetting

Gantt Chart

Urenstaten

Facturering

€ 12,-

Per gebruiker per maand

Voor kleine bedrijven die hun spreadsheets  voor resource planning zijn ontgroeid.

Minimaal 5 gebruikers

Jaarbetaling

€ 15,- bij maandbetaling

PLUS

Aan onze prijzen kun je geen buil vallen

Je betaalt alleen licenties voor personen die de software daadwerkelijk gebruiken (maar je hebt wellicht veel meer resources in het systeem). We hebben jaar- en maandabonnementen. Je kunt per enkele licentie bestellen.

Vragen? Wij hebben antwoorden

Je betaalt alleen voor gebruikers

Een gebruiker is een medewerker die inlogt op de desktop app, mobiele app of updates ontvangt per e-mail of agenda-systeem (bijv. via Outlook en Google Agenda).

Je kunt ook medewerkers en zaken zoals een vergaderruimte en apparatuur opvoeren, zonder dat ze gebruikers zijn. Hiervoor hoef je niet te betalen.

Betaling per factuur is ellendig

De vermelde prijzen op deze pagina gelden alleen voor betaling per credit card. Betaling op factuurbasis is alleen mogelijk bij de Enterprise editie en als je minimaal 50 licenties afneemt.

Let wel dat betaling op factuurbasis 20% duurder is en dat aanvullende licenties  alleen in bundels van 10 stuks kunnen worden afgenomen. Yep, betaling op factuurbasis is ellendig.

We bewaren je proefversie

Na het verlopen van je proefversie kun je niet meer inloggen. Maar maak je geen zorgen: je gegevens worden niet direct verwijderd.

We bewaren je proefversie twee maanden. Als je je abonneert zetten we je proefversie automatisch om naar een betaalde omgeving. Zorg er dan wel voor dat je je abonneert met hetzelfde e-mail adres.

Geen named-users

Bij het abonneren bestel je een aantal licenties. Voor elke actieve gebruiker heb je een licentie nodig.

Je kunt een gebruiker deactiveren, waardoor die licentie beschikbaar komt voor een andere medewerker om te gebruiken. Deactiveren doe je typisch bij medewerkers die het bedrijf verlaten of niet langer het systeem hoeven te gebruiken.

Aantrekkelijke kortingen

Bij jaarlijkse betalingen per credit card krijg je een fikse korting van tot wel 20% vergeleken met maandelijkse betaling.

Wil je nog meer korting? Betaal dan per 2 jaar om nog eens een korting van tot wel 20% te behalen.

Opstartvergoeding is verplicht

Voor de opstartvergoeding richten we je omgeving in, geven we een online training en zorgen we ervoor dat het systeem tegemoet komt aan jouw eisen en wensen.

In de eerste weken van het gebruik zullen we je ook intensief begeleiden. Zo garanderen we de beste adoptie van het systeem voor jouw bedrijf. Met de opstartvergoeding bespaar je dus tijd en krijg je de beste resultaten.

Je gegevens zijn veilig

Jouw gegevens worden opgeslagen in een computercentrum in Nederland dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging. De beveiliging omvat o.a. 24/7 bewaking, CCTV en biometrische keycard toegang.

We gebruiken SSL verbindingen die jouw gegevens versleutelen en we passen DNSSEC toe voor het beveiligen van de Timewax domeinen. Dit voorkomt pogingen tot ongeautoriseerde toegang.

Opzeggen op elk moment

Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Er is geen opzegtermijn. Als je jouw abonnement voor de verlengdatum opzegt, dan zul je niet voor een nieuwe periode gefactureerd worden.

Let wel dat als je je abonnement opzegt, dat je geen restitutie krijgt voor de resterende periode van je abonnement.

Je kunt edities niet mixen

Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om 20 licenties van de Plan editie te kopen en 5 licenties van de Plus editie.

Als bedrijf kies je voor één editie en je koopt binnen die editie een aantal licenties. Dus in ons voorbeeld koop je 25 licenties van de Plus editie.

Geen antwoord op jouw vraag? Schande. Stuur ons jouw vraag en we zullen hem zo snel mogelijk beantwoorden.

Je hebt helemaal naar beneden gescrold.

Probeer het uit. 30 dagen lang kun je gratis alle functies geheel vrijblijvend testen. Geen credit card nodig. Aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.

START PROEFVERSIE

Ik was er klaar mee!

“Ik was jarenlang project- en resource manager en ik was het zo zat om mijn projecten en medewerkers te plannen in spreadsheets en andere omslachtige systemen. Het kostte me veel te veel tijd. Om nog maar te zwijgen over alle update mailtjes, telefoontjes en vergaderingen.”

“Ik ging op zoek naar eenvoudige en betaalbare online planner, maar die kon ik nergens vinden. Dus besloten we het zelf te ontwikkelen. Onze online planner helpt nu bedrijven om grip te krijgen op hun projecten en medewerkers, waardoor ze de productiviteit kunnen verhogen.”

Mark de Jong

MEDEOPRICHTER TIMEWAX

Klanten rekenen op ons.

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij.