Online planner voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Online planner voor

ICT-bedrijven

Marketingbureaus

Accountantskantoren

Ingenieursbureaus

Installatietechniek

Je verdient geld met onze online planner

Het is een simpele rekensom. Tijd is nog steeds geld en onze online planner helpt je om het meeste uit die tijd te halen. Dus verspil je tijd niet en start je gratis proefversie.

Een illustratie van een stopwatch

Je bespaart tijd

Weg met tijdrovende spreadsheets, planning vergaderingen, e-mails en telefoontjes. Jij en je collega’s zijn altijd en overal up-to-date met de planning.

Een illustratie van een raket

Je versnelt projecten

Het helpt je om de juiste mensen aan de juiste projecten op het juiste moment toe te wijzen. Zo verbeter je de kwaliteit en versnel je projecten.

Een illustratie van een grafiek waarop een stijgende lijn is getekend.

Je verhoogt de productiviteit

Je resources staan niet te wachten, je vermindert pieken en dalen en je verbetert de productiviteit. Dat zie je meteen in je omzet en winst.

Functies waar je blij van wordt

Werk met de desktop browser of smartphone waar jij mee wilt werken. Je koppelt zelfs eenvoudig je agenda-systeem aan Timewax. Heb je meer nodig? Dan gebruik je onze API en maak je een naadloze integratie met je bestaande systemen.

Planbord

Gebruik het Planbord en je hebt in een oogopslag inzicht in alle projecten en medewerkers. Je kunt aanvragen indienen en medewerkers plannen door ze simpelweg te slepen op projecten.

Drag & drop

Meerdere views

Resource aanvragen

Herhalende boekingen

Alerts en e-mails

Je kan de software die je al gebruikt aan onze online planner koppelen.

Dit is handig, want zo hoef jij je gegevens niet dubbel te onderhouden. Je kan hiervoor een van onze basiskoppelingen gebruiken. Ben je een technische nerd? Dan kan je met onze API ook zelf koppelingen maken.

Je faciliteer zelfplanning door je medewerkers

Als je de Outlook-agenda koppelt aan onze online planner
Slimme 2-weg koppeling, zelf te configureren
Plannen direct vanuit Outlook met onze add-in
Altijd volledig inzicht in de beschikbaarheid

Je werkt eenvoudig mobiel

Jij en je collega’s hebben met onze Mobiele app voor iOS en Android altijd en overal toegang tot de planning. Zo kan je ook de werkelijk gemaakte uren en de voortgang indienen. Dit is perfect voor je medewerkers in de buitendienst.

Planning

Navigatie

Bestanden

Voortgang

Urenstaten

Omschakelen naar iets professionelers

“Kleinere bedrijven kunnen het plannen vaak prima af met een Excel-document. Op een gegeven moment moet je als bedrijf de omslag maken naar iets professionelers, zoals Timewax.”

Portret van Kendra van Zessen van KPN Werkplek

Kendra van Zessen | KPN Werkplek

PROJECTMANAGER

Doe je mee?

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze graag bij. Mogen wij jou helpen?

Volledig automatisch

Het overzetten van de planning naar de agenda’s gaat nu volledig automatisch en dat scheelt veel tijd”

Olaf van der Sanden

Olaf van der Sanden | Xibis

PROJECTTEAM MANAGER

Mark de Jong

MEDEOPRICHTER TIMEWAX

Ik was er klaar mee!

“Ik was jarenlang project- en resource manager en ik was het zo zat om mijn projecten en medewerkers te plannen in spreadsheets en andere omslachtige systemen. Het kostte me veel te veel tijd. Om nog maar te zwijgen over alle update mailtjes, telefoontjes en vergaderingen.”

“Ik ging op zoek naar eenvoudige en betaalbare online planner, maar die kon ik nergens vinden. Dus besloten we het zelf te ontwikkelen. Onze online planner helpt nu bedrijven om grip te krijgen op hun projecten en medewerkers, waardoor ze de productiviteit kunnen verhogen.”

Je hebt helemaal naar beneden gescrold.

Probeer onze online planner uit. 30 dagen lang kun je gratis alle functies geheel vrijblijvend testen. Aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt. Begin vandaag nog met het besparen van tijd.