Online je planning maken?

Dat heeft grote voordelen. Je kunt met meerdere collega's tegelijk de planning maken en bekijken. Bovendien kun je de planning delen met je medewerkers via je agenda-systeem of onze mobile app.


Stop met Excel


Als je slechts een handjevol medewerkers plant, dan is Excel een prima tool. Het is overzichtelijk en je kan prima iedereen per e-mail of per telefoon informeren over de planning en wijzigingen daarin.

Bij een stuk meer medewerkers wordt het lastiger. Zeker ook als je vaak wijzigingen hebt. In Excel kun je niet slepen, maar moet je cellen gaan kopiëren. Dat is omslachtig en op die manier is een fout snel gemaakt.

  • Planning in Excel

Voorbij Excel


Het wordt dan tijd voor een planning tool die echt invulling geeft aan plannen door te slepen en bovendien signaleert op werkbare uren, conflicten en overboekingen, zodat fouten tot het verleden behoren.

Bovendien wil je dat iedereen overal en altijd de planning kan raadplegen en bewerken. Dat gaat niet met Excel. Dat vraagt om een online planning tool die bovendien ook met meerdere 'devices' te gebruiken is.

  • Excel voorbij

Eenvoudig planbord


Wij hebben ons laten inspireren door ouderwetse planborden. De planning maken op zo'n bord is heel gebruikelijk. Het concept van zo'n planbord is goed. Het is heel visueel en iedereen begrijpt hoe het werkt.

In Timewax maak je een online planning in onze Planbord functie. Je kunt op zowel dag- als weekniveau werken. Plannen is eenvoudig slepen van medewerkers naar projecten. En bovendien is ons planbord online.

  • Planning Board

Agenda-systeem


Met de iCalendar functie en de koppelingen met Office 365 of Google Calendar brengen we de planning naar jouw favoriete agenda-systeem. De planning is daarmee inzichtelijk in een extra agenda of in de standaard agenda.

Medewerkers hebben daarmee altijd de meest actuele planning bij de hand, in een systeem waar ze al aan gewend zijn. Opmerkingen zijn ook inzichtelijk en met een link kunnen medewerkers de voortgang melden.

  • Agenda-systeem

Mobile app


Met de Mobile app voor iPhone en Android hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun online planning. Perfect voor medewerkers in de buitendienst. Wijzigingen in de planning tool worden meteen doorgezet.

Naast het bekijken van de planning is het ook mogelijk om de werkelijk bestede uren te registreren. Aanvullend kan ook de voortgang worden gerapporteerd met een percentage gereed en nog benodigde uren.

  • Mobile App

Standaardkoppelingen

We hebben een aantal standaardkoppelingen ontwikkeld, zodat je gegevens niet dubbel hoeft te onderhouden. Ben je een technische nerd? Dan kun je ook zelf koppelingen maken met onze API.

AFAS software
Exact Online
Twinfield
Office 365

Klanten rekenen op ons

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij. Bekijk meer van onze klanten.


Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo