Online je planning maken?

Dat heeft grote voordelen. Je kunt met meerdere collega's tegelijk de planning bekijken en bewerken. Bovendien kun je de planning delen met je medewerkers via je agenda-systeem of onze mobile app.


Eenvoudig planbord


Wij hebben ons laten inspireren door ouderwetse planborden. Heel gebruikelijk voor het maken van planningen. Het concept van zo'n planbord is goed. Het is heel visueel en iedereen begrijpt hoe het werkt.

In Timewax maak je een planning in onze Planbord functie. Je kunt op zowel dag- als weekniveau werken. Plannen is eenvoudig slepen van medewerkers naar projecten. En bovendien is ons planbord online.

  • Planbord

Agenda-systeem


Met de iCalendar functie en de koppelingen met Office 365 of Google Calendar brengen we de planning naar jouw favoriete agenda-systeem. De planning is daarmee inzichtelijk in een extra agenda of in de standaard agenda.

Medewerkers hebben daarmee altijd de meest actuele planning bij de hand, in een systeem waar ze al aan gewend zijn. Opmerkingen zijn ook inzichtelijk en met een link kunnen medewerkers de voortgang melden.

  • Agenda-systeem

Mobile app


Met de Mobile app voor iPhone en Android hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun planning. Perfect voor medewerkers in de buitendienst. Wijzigingen in de planning worden meteen doorgezet.

Naast het bekijken van de planning is het ook mogelijk om de werkelijk bestede uren te registreren. Aanvullend kan ook de voortgang worden gerapporteerd met een percentage gereed en nog benodigde uren.

  • Mobile App

Standaardkoppelingen

We hebben een aantal standaardkoppelingen ontwikkeld, zodat je gegevens niet dubbel hoeft te onderhouden. Ben je een technische nerd? Dan kun je ook zelf koppelingen maken met onze API.

AFAS software
Exact Online
Twinfield
Office 365

Klanten rekenen op ons

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij. Bekijk meer van onze klanten.


Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo