w Online planning tool van Timewax > Start hier eenvoudig!

Planning tool met sleur en pleur

Oftewel drag & drop. Oftewel gewoon plannen door te slepen. Dat is hoe planners idealiter werken, zeker als je vaak wijzigingen hebt. Dit is een voorbeeld van wat simpelweg niet lekker werkt als je in Excel plant.


Stop met Excel


Als je slechts een handjevol medewerkers plant, dan is Excel een prima tool. Het is overzichtelijk en je kan prima iedereen per e-mail of per telefoon informeren over de planning en wijzigingen daarin.

Bij een stuk meer medewerkers wordt het lastiger. Zeker ook als je vaak wijzigingen hebt. In Excel kun je niet slepen, maar moet je cellen gaan kopiëren. Dat is omslachtig en op die manier is een fout snel gemaakt.

  • Planning in Excel

Voorbij Excel


Het wordt dan tijd voor een planning tool die echt invulling geeft aan plannen door te slepen en bovendien signaleert op werkbare uren, conflicten en overboekingen, zodat fouten tot het verleden behoren.

Bovendien wil je dat iedereen overal en altijd de planning kan raadplegen en bewerken. Dat gaat niet met Excel. Dat vraagt om een online planning tool die bovendien ook met meerdere 'devices' te gebruiken is.

  • Excel voorbij

Online planning tool


Project planning in Timewax doe je met de Gantt Chart functie. Voor resource planning (inzetplanning) van medewerkers gebruik je het Planbord. Hiermee kun je eenvoudig plannen door te slepen.

Timewax draait geheel in de cloud. Het voordeel is dat we de planning en wijzigingen daarmee automatisch delen met je medewerkers via je agenda-systeem of onze mobile app. Dat scheelt een hoop werk.

  • Planning Board

Standaardkoppelingen

We hebben een aantal standaardkoppelingen ontwikkeld, zodat je gegevens niet dubbel hoeft te onderhouden. Ben je een technische nerd? Dan kun je ook zelf koppelingen maken met onze API.

AFAS software
Exact Online
Twinfield
Office 365

Klanten rekenen op ons

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij. Bekijk meer van onze klanten.


Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo