Planningsprogramma dat Excel verslaat

Is het een wedstrijd dan? Nee, zo erg is het nou ook weer niet. Excel is een prima tool, maar op een gegeven moment loop je tegen beperkingen aan. Dan wordt het tijd voor iets anders.


Beperkingen Excel


Als je slechts een handjevol medewerkers plant, dan is Excel een prima tool. Het is overzichtelijk en je kan prima iedereen per e-mail of per telefoon informeren over de planning en wijzigingen daarin.

Bij een stuk meer medewerkers wordt het lastiger. Zeker ook als je vaak wijzigingen hebt. Iedereen up-to-date houden wordt een dagtaak en het is ook niet mogelijk dat iedereen tegelijkertijd het Excel-bestand kan inzien.

  • Planning in Excel

Voorbij Excel


Het wordt dan tijd voor een echt planningsprogramma. Een programma dat onderscheid maakt in de verschillende rollen van medewerkers, project managers en planners en daar ook specifieke functies voor heeft.

Bovendien wil je dat iedereen overal en altijd de planning kan raadplegen en bewerken. Dat vraagt om een online planningsprogramma dat bovendien ook met meerdere 'devices' te gebruiken is.

  • Excel voorbij

Online planningsprogramma


Bij Timewax ben je aan het juiste adres voor zowel project planning als resource planning (inzetplanning) van medewerkers. Voor project planning gebruik je onze Gantt Chart. Voor resource planning het Planbord.

Timewax draait geheel in de cloud. Het voordeel is dat we de planning en wijzigingen daarmee automatisch delen met je medewerkers via je agenda-systeem of onze mobile app. Dat scheelt een hoop werk.

  • Planbord

Standaardkoppelingen

We hebben een aantal standaardkoppelingen ontwikkeld, zodat je gegevens niet dubbel hoeft te onderhouden. Ben je een technische nerd? Dan kun je ook zelf koppelingen maken met onze API.

AFAS software
Exact Online
Twinfield
Office 365

Klanten rekenen op ons

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij. Bekijk meer van onze klanten.


Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo