Planning maken? Waarom eigenlijk?

Als dienstverlener plan je je projecten en medewerkers bij uitstek met Timewax. Deze planning kun je vervolgens eenvoudig delen met je medewerkers via je agenda-systeem of onze mobile app.


Waarom plannen?


Omdat je niet geregeerd wil worden door de waan van de dag. En dat deze waan de agenda voor morgen bepaalt. Regeren is vooruitzien en een planning maken is het instrument. Maar hoever plan je dan vooruit?

Dat hangt af van hoever je vooruit kunt kijken. Naarmate activiteiten verder in de toekomst liggen zul je steeds grover plannen. Je plant ze wel, met bijvoorbeeld een Gantt Chart, maar niet in detail.

  • Waarom plannen?

Werkplanning maken


Je zult al zo goed mogelijk medewerkers willen reserveren voor de gehele looptijd van het project. Naarmate activiteiten dichterbij komen zul je een operationele werkplanning gaan maken.

Bij grote projecten kijk je dan naar de komende 4 tot 6 weken. Je zult een fase gaan uitwerken in activiteiten en eventueel subactiviteiten. Vanuit hier ga je activiteiten per medewerker toewijzen zoals in ons Planbord.

  • Planbord

Weekplanning maken


Veel bedrijven plannen in een weekcyclus, omdat een week een mooi afgerond geheel is. Ze maken eenmaal per week de planning op voor de komende week en dit is voor iedereen dan het uitgangspunt.

Het hoeft natuurlijk niet per week. Het kan bijvoorbeeld ook per dag. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die medewerkers op acute incidenten moeten plannen. Die kunnen ze pas op de dag zelf zien aankomen.

  • Weekplanning

Standaardkoppelingen

We hebben een aantal standaardkoppelingen ontwikkeld, zodat je gegevens niet dubbel hoeft te onderhouden. Ben je een technische nerd? Dan kun je ook zelf koppelingen maken met onze API.

AFAS software
Exact Online
Twinfield
Office 365

Klanten rekenen op ons

Onze klanten zijn dienstverleners in allerlei branches. Ze moeten dagelijks projecten en medewerkers plannen om de beste service aan hun klanten te kunnen garanderen. Daar helpen wij ze bij. Bekijk meer van onze klanten.


Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo